Rolanti

Merhaba arkadaslar biliyorum cok konu var bununla ilgili ama kendi motorumda olani bulamadim, motorum yeni sayilir 4000km de ninja 250sl il disina tasindigim icin motorumu nakliyeciye verdim getirdi fakat ondan beri motorum hava sicak olsa dahi veya motorun kendi sicak olsa dahi rolantideyken yaklasik 1/2 dk sonra stop ediyor daha once 4/5 dk rolantide biraktigim oluyordu, sebepleri ne olabilir

Simdiden tesekkurler

Enjeksiyonlu makine. Fazla ısındığı için stop ediyor olabilir mi? Rolantide motor daha çok ısınır benim bildiğim...

Yok motor sogukkende oluyor, 1dk bile calismadan duruyor bazen onceden 5dk calissa bile kapanmiyordu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
subap ayarı bozulmuş. bi ayar çektir

Merhaba mujohit.Nakliye ile bağlantısı olmayabilir. Nadiren olsa da bazı motosikletlerde, throtle body idi sanırım adı elektronik arıza olabiliyormuş.
Z250sl ve ninja 250sl sayfalarında denk gelmiştim.Bunlar dışında nakliye esnasında ayaklık müşüründe sıkıntı olmuş olması ve debriyajdan başka bişey gelmiyor aklima, Peki sadece boşta mi oluyor seyir esnasında 1 de 2 de var mı bişey..Motor garantidedir muhtemelen servise götürmekte fayda var, çünkü bu dediğim arıza falan çıkarsa aksi halde buyük masraf açabilir.Benim motorda yeni ilk beşbini geçene kadar takip ediyorum ben de..Şimdilik iyi.

Ayrica motosikletin sayfasina da yaz sayfası çok hareketli değil geç görüp yardımcı olan da olabilir kullanıcılardan.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar