- Konu Yazar
merhaba arkadaslar biliyorum cok konu acildi forumda buna benzer fakat bu cok farkli birsey... bizim sokakta en az 10 tane kedi var 1 tane motor, o da benimki malesef cunku kediler paylasamiyor motorumu.. ilk basta seleme oturup camur izleri birakiyorlardi brandanin altinda nefes alir posete naftalin koyup seleye bagladim bi ara koparmak icin ugrasmislar uzerindeki salyalardan anladim daha sonra pes edip depo ile gidonun arasini mesken edindiler bu sefer gidona disc kilidimin cantasini baglayip orayada naftalin koydum tabi bu arada arka tekerin ustunede yatiyorlar racing motor oldugu icin ama resmen butun kediler motorum icin kavga ediyor hatta o derece ki brandama veya arka tekerime kediler işiyor resmen bu benim mekanim demek icin diger kedilere ve nerdeyse hergun brandayi yikamak zorunda kaliyorum.. depoyla seleyi koruyabiliyorum naftalinle ama her sabah tekerlerin ordan 2 tane kedi kaciyor brandayi acarken biri on biri arka tekerden... satanist olmak disinda ne yapabilirim bu çetelere kedileri seviyorum eskiden besledim ama bunlar yuzunden kedi katili olacam yardim lutfen
koskoca makineyi hergun calistiriyorum brandayi yikamak icin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
not: motorumu acarken veya gelip park edecegim zaman kendimi motorda emanetci veya yabanci hissediyorum hepsi pis pis bakiyor ne yapiyorsun malimizin ustunde der gibi.. bu psikolojiyi nasil yenebilirim aranizda psikolog varsa acil destek.. kendi evinde yabanci misali
))
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
not: motorumu acarken veya gelip park edecegim zaman kendimi motorda emanetci veya yabanci hissediyorum hepsi pis pis bakiyor ne yapiyorsun malimizin ustunde der gibi.. bu psikolojiyi nasil yenebilirim aranizda psikolog varsa acil destek.. kendi evinde yabanci misali
Son düzenleme: