Egzozum calindi

Merhaba arkadaslar dun gece motorumun egzozunu calmislar,, kilidim abus oldugu icin fazla ugrasmamislar ama egzozumu goturmusler :( aceba egzoz taktirana kadar egzozsuz sursem motora zarar veririmiyiz cok lazim oluyor motor

motora bir zararı olmaz ama performans düşük olur, yuhh ama yakalayıp egzoza oturtmak lazımdır der bir keko ata sözü

Egzozsuz sürmen çevreye zarar vereceği gibi motorunun supap ayarlarını bozar bilgin olsun

egzosu sökmek nedir arkadaş? yarın bir gün gidon,grenaj filan bunlarda çalınır olacak her halde..
egsozsuz sürmen hem motorun sağlığı hemde trafik kontrolde sıkıntı.Sırf bu egsoz muhabetinden trafik 325 tl ceza kesiyor..

nyk

daha neler görecez acaba

orjinal egsozun durmuyor mu? orjinali çaldılar deme sakın :eek:

egzosu sökmek nedir arkadaş? yarın bir gün gidon,grenaj filan bunlarda çalınır olacak her halde..
egsozsuz sürmen hem motorun sağlığı hemde trafik kontrolde sıkıntı.Sırf bu egsoz muhabetinden trafik 325 tl ceza kesiyor..

Babamın motorunun egzoz koruma demirini çaldılar. Hırsız hu. Bulsa boklu don çalacak

Babamın motorunun egzoz koruma demirini çaldılar. Hırsız hu. Bulsa boklu don çalacak

Askerde o da geldi başıma her ne kadar boklu olmasada temiz çanaşırları kirli torbasına kirlileri temize koymuştum sabah bi kalktım temiz torbasının içi bomboş :)temiz diye kirlileri araklamışlardı hoş askerde hırsızlık olmaz yer değiştirmiştir diyorlardı

Motora bir zarari olur. egzozsuz motosiklet surmek oncelikle subaplara vurur, sonra o subap baslarinin uzun sure kullaniminda parcalanmasina, amiyane tabirle kol cikardiya sebep olursunuz.

Gecmis olsun, ve en kisa surede susturucunuzu/tupunuzu takin.

Cok tesekkur ederim, evet calinan orjinal egzozdu motorum daha yeni sayilir cok nazik bi sekilde cikarmislar baska seye zarar vermeden ......ler... farkettimde zaten surulecek gibi degil o ses ile hemde zararliymis iyisimi bir kac gun disimizi sikacaz yarin kamera goruntulerinden bi bakacam gorursek birsey tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar