muhiddnevrn kullanıcısının son içeriği

1. muhiddnevrn

Satılık Ipone Zincir Yağlayıcı Spreyi(750ml) uygun fiyata

Arkadaşlar motorumu sattım,kalan malzemeleride satıyorum 2 kez zincir temizliği yapmıştım kutunun en az %90 ı doludur. 40 tlye vereceğim.Ankara içi elden teslim tercihimdir. 05369225081
  2. muhiddnevrn

Mt 07 - R25 hangisi daha mantıklı

Biraz saçma bi karşılaştırma oldu heralde ama kafamda hiç bişey yok hangisini alsam iyi olur bilemedim.Tecrübe soracak arkadaşlar eğitim almadım ama ,3 tane motorum oldu 3üde 125 cc idi bugüne kadar cc yükseltmedim. Alacağım motorla Ankara-Kırıkkale arası (100km) haftada bir kere git-gel...
  3. muhiddnevrn

Yamaha yzf R125 2013 Model kazasız uygun fiyata

Bakımları zamanında yapıldı,sorunsuz kazası,hasar kaydı vs yoktur. Yağ değişimi+fren hidroliği değişimi+ön,arka fren balata değişimi(ebc marka) yeni yapıldı,masrafı yoktur. Pazarlık motor başında olur...
  4. muhiddnevrn

Yamaha R125 2013 Beyaz

Bakımları zamanından önce yapıldı, 15.000de yağ değişimi yapıldı motul 5100+yağ filtresi Ön fren balatası yeni değişti.(ebc) En fazla 300 kmde bir zincir yağlandı(Ipone) kapalı alanda muhafaza edildi rutin bakımları eksiksizdir...
  5. muhiddnevrn

Sizce bıçak kesiğimi

Ne zamandır bu durumda bilmiyorum muhtemelen 1 yada 2 gündür.Bugün hava basmak için durduğumda gördüm. Motor apartman girişinde duruyo acaba birimi yapmıştır,tamiri olmaz dediler tek çözüm yeni lastikmidir
  6. muhiddnevrn

Alyanın ucu yalama oldu

Alyan anahtarım küçük olduğu için alyanın başını sıyırdım.Tornacıya gittim çakmaya falan çalıştı olmadı.Delmeyi denedi bu çok sağlam yav dedi bende eve geldim acelem olduğu için. Nasıl bi çözüm yolu önerirsiniz resimdeki işaretli kısımdaki alyan
  7. muhiddnevrn

Kontrol kalemiyle dokununca sigorta attı

Arka stop lambasının yanmadığını farkettim.Soketini çıkarıp kontrol kalemiyle bakıym dedim demez olsaydım tık dedi göstergede görüntü gitti,ışıklar tümden gitti.sigortamı atmıştır tesisatı falanmı yaktım bilen bi yardımcı oluversin.
  8. muhiddnevrn

Isındıkça çatlıyor

Egzoz kapağımda bir çatlak var küçükdü diye hatırlıyorum(motoru 4 ay önce aldım).Dün baktığımda büyümüş gibi göründü sanırım egzoz ısındıkça daha çok çatlıyor daha önce başına gelen veya tavsiyede bulanabileceklerin yardımını bekliyorum. Çatlak Şu şekilde
  9. muhiddnevrn

Bu satıcıdan Mont alınır mı (ebay)

Hörgüçlü deri mont bakıyorum ikinci el temiz bulamadım.600 lira 4riders seçeneği var açıkçası giymedim ama çok beğenmedim.Bu mont mantıklı geldi satıcının durumu nasıl daha önce alışveriş yapan tecrübeli olanlar bilgilendirirse sevinirim. bakmak isteyen olursa link...
  10. muhiddnevrn

Hidrolik mi Bitmiş

Biten şeyin ne olduğunu bilmiyorum arka fren hidroliği diye tahmin ettim.Görünmüyor tam ama en alt seviyede,eğer hidrolikse değiştirmem gereken hidroliğin numarası vs varmıdır yzf 125 için
  11. muhiddnevrn

ipone zincir yag sicrama

İyi forumlar 2 gun once zinciri gaz yagi ile temizleyip ipone yag ile yagladim,bugun sabah 10 km kadar yol yaptim baktigimda bayagi bir yag sicramis hatta camurlugun uzerine yag birikmis. Sizlere soracagim yagdan kaynaklanan bir sorunmu yoksa fazlq yagimi atiyor not:yaglama islemi bittikten 5...
  12. muhiddnevrn

Ross speed kulanan birisi yardımcı olabilir mi(BEDEN SEÇİMİ)

Herkese iyi forumlar ross speed mont alacağım beden konusunda tereddütüm var alıp kullanan biri bilgi verebilirse çok sevinirim. Ölçü tablosuna göre; Göğüs çevrei: 94-100 M 100-106 L Göğüs çevremi ölçtüm 100 çıktı sizce hangi bedeni almam gerekir kilo olarak biraz...
  13. muhiddnevrn

Takip cihazı Concox

Takip cihazını bi konuda gördüm motorun çalınmasındansa Allah korusun 230 lira vermek hiçbişey değil gözümüzde.Ancak işe yararmı bu cihazı kullanan varsa bilgi verebilirmi.
  14. muhiddnevrn

Otobüs ile motor taşırken fren kolunu bağlamak

Sakarya-Ankara otobüs ile yzf125 getireceğiz otobüse nasıl yerleştirilir bilgim yok fakat fren kolunu basılı şekilde iple bağlasak o şekilde gelse hidrolik vs bir sorun olurmu
  15. muhiddnevrn

Yamaha 2. el ekspertiz hizmeti varmı

Adana'dan 2. el yzf 125 almayı düşünüyorum 2012 model 600 km temiz görünüyor fotoğraflardan :) tanıdığım bi usta yok Motorun durumunu yamaha servisine göstermeyi düşündüm böyle bi hizmet varmıdır ortalama ücreti nedir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Yeni mesajlar