Kontrol kalemiyle dokununca sigorta attı

Arka stop lambasının yanmadığını farkettim.Soketini çıkarıp kontrol kalemiyle bakıym dedim demez olsaydım tık dedi göstergede görüntü gitti,ışıklar tümden gitti.sigortamı atmıştır tesisatı falanmı yaktım bilen bi yardımcı oluversin.

Son düzenleme:
sigorta attı , sigortanın amacı tesisatı korumaktır . Adı üstünde sigorta ssk :D
muhtemelen ark yaptı çünkü kontrol kalemi 220 v içindir . Motor 12 v ile çalışır

Anladım sigorta kutusunu açtım yaklaşık 8 tane falan var 20 yazan var 1.5 yazan var hepsini değiştirmem mi gerekiyor.

Muhtemelen sigorta atmıştır tesisat o kadar kolay yanmaz. Sigorta kutusunda yedeği vardır onunla değiştir sonra bi ustaya göster stop geçmiş olabilir, fren müşürlerinden olabilir, kablolarda sorun olabilir.

Işığa tut bak, hangi sigortada kopukluk varsa onu değiştir. Muhtemelen 30 amperdir yeşil olan.

sigorta kapağını ters çevir şema vardır , signali değiştir 10 amper olacak . 30 amper olan ana sigorta

hangileri yedek acaba 3 tane boş olan var onları aşağıdakilerle değiştirdim yine gelmedi ekran

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar