motorluyazar kullanıcısının son içeriği

1. M

AXXIS KASK YORUMLARI

SİZCE FİYAT / PERFORMANS ÜRÜNÜ MÜ? Daha iyi olabilirdi, beğenmediğim yönlerini belirttim ama fiyatına göre bence dezavantajları olması normal. Bu fiyat aralığında başka hangi kaskları önerirsiniz?
  2. M

MOTOSİKLET HAYATINIZI NASIL DEĞİŞTİRDİ??

Merhabalar bu kez benim için çok önemli bir konuya değindim çünkü motosiklet benim hayatımı kökünden değiştirdi. İzlemek isterseniz kanalıma bekliyorum sıkmadan anlatmaya çalıştım benim için önemini... Peki motosiklet sizin hayatınızda nasıl bir değişim yarattı 'keşke' leriniz 'iyi ki' leriniz...
  3. M

Motor serüvenim - İlk motorum ve deneyimlerim

Buyrunuz efenim. Motorsuz motovlogger olarak yeni videom ile karşınızdayım.
  4. M

Kadın Motovlogdan Beklentileriniz????

Bir kadın motovlog izleyecek olsanız ne olmasını beklerdiniz anket yapalım 1- Güzel alımlı bir kadın, 2- Albenisi yüksek kaliteli bir motor, 3- Çok iyi motor sürmeli, manevraları hızlı ve süratli motor kullanmalı, 4- Çekim esnasında muhabbet etmeli, hoş sohbet olmalı 5- Komik ve esprili...
  5. M

NMAX 125 - 155 cc ARIYORUM. İSTANBUL VE ÇEVRESİ

YAMAHA NMAX ARIYORUM. İŞE GİDİP GELECEĞİM SORUNSUZ BİR MOTOR İSTİYORUM. BÜTCEM 10-15000 ARASI.
  6. M

NMAX 125 İLE UZUN YOL

Merhabalar, Yamaha Nmax almayı düşünüyorum 125 cc İstanbul- Çanakkale arası gidebilir miyim? Uzun yolda çok sıkıntı yaratır mı sizce?
  7. M

KADIN MOTOVLOG

Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da kadın bir motor tutkunuyum. Youtube kanalı açarak motovlog çekmeyi planlıyorum. Ama kanal ismi konusunda biraz yardım alabilirim ismim Gözde ama kullanmayı pek düşünmüyorum açıkçası. Şuan benim düşündüğün 'eksantrik zaman dişisi' :mrgreen::mrgreen: