Kadın Motovlogdan Beklentileriniz????

Bir kadın motovlog izleyecek olsanız ne olmasını beklerdiniz anket yapalım

1- Güzel alımlı bir kadın,

2- Albenisi yüksek kaliteli bir motor,

3- Çok iyi motor sürmeli, manevraları hızlı ve süratli motor kullanmalı,

4- Çekim esnasında muhabbet etmeli, hoş sohbet olmalı

5- Komik ve esprili olmalı, sesi güzel olmalı

6- Motor tavsiyesi vermeli, farklı motorlar tanıtmalı

7- Tavsiye vermesin abi beni gezdirsin yeter

8- Motosiklette yaşadığı olayları anlatmalı,

9- Kullandığı motor aksesurlarını tanıtmalı??

Gibi gibi gibi....

Benim aklıma gelenler bunlar hangileri sizin için önemli olurdu izleyip takip ederdiniz? Başka eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyin konuşalım :):)

hocam bence bir beklenti olmamalı motovlog olmak istiyen her kadın olabilmeli çirkin veya sesi kötü diye ayırdım yapmak olmaz insan olması yeterli bence benim görüşüm herkesin farklı tabii ki.

ahe

Dişiliğinizi kullanarak hiç bir şeye sahip olamazsınız ne motosiklette ne normal hayatta :) motovlog yapmanın cinsiyeti veya motosiklet sürmenin cinsiyeti olmaz. Ne kadın sürücüler var :king:

izlenmek ve bilgi vermek istiyorsa tam donanımlı ekipmanlı, güleryüzlü, refleksi sağlam ( panik atak geçirip ay ay ayayayay diye bağırmayan )
dikkat çekmek istiyorsa mini eteğiyle bir kere motor sürse yeter, bir sürü takipçisi olur

Çok vakit ayırmaya değer bir konu değil fakat başlığı açan kişinin kim çıkacağı aşikar, bu sebeple fazla üzerine düşerek yanıtlar verilmemesini öneririm.

Nefes alsın yeter :queen: şaka bir yana kadın motovloggerdan erkeğe göre neden farklı bir beklenti olsun ki? Ama şöyleki kadın motosiklet kullanıcısı az olduğu için haliyle vloggerı da nadir olduğu için her halükarda ilgi çeker, erkeğe göre bir adım önde başlar.

kask yerine bandana
mont yerine bikini
pantolon yerine tayt
eldiven yerine bişey takmasada olur
bot yerine topuklu ayakkabi
böle bi youtuber olursa izlemeyen motorcu deyildir ahada bu kadar büyük konuşuyom .

Merhaba arkadaşlar,
İstanbul'da kadın bir motor tutkunuyum. Youtube kanalı açarak motovlog çekmeyi planlıyorum.
Ama kanal ismi konusunda biraz yardım alabilirim ismim Gözde ama kullanmayı pek düşünmüyorum açıkçası. Şuan benim düşündüğün 'eksantrik zaman dişisi'

Foruma gönderilen ilk paragrafta mesaj alındı...

Bir kadın motovlog izleyecek olsanız ne olmasını beklerdiniz anket yapalım

1- Güzel alımlı bir kadın,

2- Albenisi yüksek kaliteli bir motor,

3- Çok iyi motor sürmeli, manevraları hızlı ve süratli motor kullanmalı,

4- Çekim esnasında muhabbet etmeli, hoş sohbet olmalı

5- Komik ve esprili olmalı, sesi güzel olmalı

6- Motor tavsiyesi vermeli, farklı motorlar tanıtmalı

7- Tavsiye vermesin abi beni gezdirsin yeter

8- Motosiklette yaşadığı olayları anlatmalı,

9- Kullandığı motor aksesurlarını tanıtmalı??

Gibi gibi gibi....

Benim aklıma gelenler bunlar hangileri sizin için önemli olurdu izleyip takip ederdiniz? Başka eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyin konuşalım :):)

Hiiiç kıvırmayacağım , 1 ve 7 gerisi beni enterese etmiyor.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
@motorluyazar

Foruma hoş geldiniz...

"kızbaşına" adıyla web sitesi olan bir kadın sanatçının web sitesi vardı. Şu anda sanıyorum instagram da devam ediyor. Olağanüstü anlatım yeteneği ile sadece beni değil herkesi etkilediğini sanıyorum. Öyle ki sadece kadınlar arasında değil kadın-erkek tüm ikitekerciler arasında bana göre bir numaradır.

Küçük-büyük yaptığı her gezinin etkileyici bir hikayesi vardı. Yaptığınız çekimlerin gerçekten etkileyici bir hikayesi olursa(bunu kurgulamak epeyce bir birikim gerektirir) ciddi bir başarı sağlarsınız.

Kazasız belasız sürüşler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar