KADIN MOTOVLOG

Merhaba arkadaşlar,
İstanbul'da kadın bir motor tutkunuyum. Youtube kanalı açarak motovlog çekmeyi planlıyorum.
Ama kanal ismi konusunda biraz yardım alabilirim ismim Gözde ama kullanmayı pek düşünmüyorum açıkçası. Şuan benim düşündüğün 'eksantrik zaman dişisi'
:mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yaratıcı bir kanal ismi olmuş ama 3 kelime içerdiğinden iletişim anlamında akılda kalıcı olmayabilir. "Moto Gözde" deseniz o da vergi borcundan kaynaklı hanımının üzerine dükkanı yapmış motosiklet tamircisi ya da 2. el motosiklet satan yer gibi algılanıyor. "Gözdenduro" deseniz kanalın konsepti enduro-touring tarzı motosikletlerle ilgili olabilir. Bu işler, karışık işler.

gözde_r6 yapıp r6sı olan bir arkadaşın arkasına binip vlog çek ilk gün yüz bin tıklanır sonra yürüyüp gidersin

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
nelere sebep oldun bir bilsen, iki dk isim düşüneyim dedim sonra bayanım dediğin için hemen aklıma Mr ve Ms geldi sonra bunların yazılışı okunuşunu tam hatırlamadığım için bir pekiştireyim dedim ve şu video ile karşılaştım. videoda Mr ve Ms kullanımını dinlerken adam bir dizi den örnek verdi. Çocukluk zamanımda izlediğim bir diziydi, "köle izaura" çocukken izliyordum.

çocukken televizyonda güzel şeyler izlerdik ama şimdi yüzüne bakılmıyor, çöp olmuş durumda.

Hoşgeldin Gözde. Umarım senden öncekiler gibi kadın olduğumu söylediğime lanet olsun die sinirlenip gitmezsin diyorum ve Başarılar diliyorum.

İçinde kadın geçen bir başlık var ve 3 saate yakın sürede sadece 9 cevap almış. Şimdiye 3 sayfayı geçmiş olması lazımdı. Kıyamet alameti resmen.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İçinde kadın geçen bir başlık var ve 3 saate yakın sürede sadece 9 cevap almış. Şimdiye 3 sayfayı geçmiş olması lazımdı. Kıyamet alameti resmen.

Çalışılmadık konudan sorulduğu için az cevap var. "Yeni başlıyorum hangi motoru alayım?" diye sorulsaydı şu an 4. sayfadaydık.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Ne yaparsan yap merhaba arkadaslar kanalıma hoşgeldiniz diye baslama :)

İsim logo vs gibi şeylere takılmak yerine içeriğe odaklanmanı öneririm. Güzel öneriler gelmiş kanal ismi için fakat ben sana kendi adın soyadın ile kanal açmanı öneririm. Bu şekilde yanlış anlaşılmalardan ya da öznel yargılardan daha az etkilenirsin, kimse bir kanalın adı çok güzel diye girmez, genelde video başlıklarına ve küçük resmine bakar. İçerik kalitesi her zaman isimden önemlidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şuan benim düşündüğün eksantrik.

Eksantrik için yanlış mühendislik bölümünü okumuşsun.

Rapid 50 ile video çekeceksen eğer;

Happy Turtle

Falan olabilir.

A noktasından B noktasına bolca vaktin olacağı için kanal adın içeriğe uyum sağlar.

@tommygun Eski bir Editör yaratıcılık ve konsept konularında üstüne yoktur.
Hafta sonları dışarıda kahvaltı etmeyede bayılır.
İkiniz içinde müsait bir zamanda buluşup " yavaş, yavaş ağır, ağır ve uzata, uzata " fikrinin detaylarını anlatırsan...
İnanılmaz bir kanal adı bulacağına eminim.

O Tominin icadı gözdenduro benim aklıma yattı . Ha gayret arkadaşlar. Yok mu daha interesting isimler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar