MOTOSİKLET HAYATINIZI NASIL DEĞİŞTİRDİ??

Merhabalar bu kez benim için çok önemli bir konuya değindim çünkü motosiklet benim hayatımı kökünden değiştirdi.
İzlemek isterseniz kanalıma bekliyorum sıkmadan anlatmaya çalıştım benim için önemini...

Peki motosiklet sizin hayatınızda nasıl bir değişim yarattı 'keşke' leriniz 'iyi ki' leriniz neler hadi yazın konuşalım

Videonun girişi yemeğin bize neler kattığı ile alakalı çok güzel bir örnek olmuş :queen:

Motosikleti
D400
motosiklet kullanamadıgına dair iddialarım güçleniyor :queen:

Son düzenleme:
bu ara sosyal medyada heryer de karşıma sen çıkıyorsun hanım kardeşim :) bu nedir yahu ne motosikletmiş. bence çok hayatının merkezine koyma motosikletini. bırak sadece bir araç olarak kalsın hayatında. bir de videoyu izlemedim.

Motosikleti
Honda CBF 250
Üşendim Youtube yazdığımı buraya yapıştırıcam :)

Şöyle bir şey bekliyordum;

Motordan önce " Power Puff Girll ---> Motordan sonra " Kill Bill deki Kiddo ( Uma Thurman)"

Ama gerçekleşen;

Motordan önce " Power Puff Girll" --> Motordan Sonra " Minnoş Rider " :)

Ben motora ilk başladığım zamanlar evin yolunu unutmuşluğum var. Cuma akşamından kamp atıp, pazar akşamı dönmelerim çoktur.

Motosikleti
Honda CB125F
Gez dolaş biraz ama aklında sürekli video çekme fikri ile gezme. Motosiklet keyifli bir ulaşım aracıdır.

Kendi ihtiyacından feragat edip " o " nün ihtiyaçlarını karsiliyorsun.
Çünkü "o" seni taşıyor.
Yol da kalmaması gerek.

hahah benimde youtube anasayfada çıkıyo artık videoların.Takip ettiğim 2. vlogger oldunuz galiba tebrikler

" MOTOSİKLET HAYATINIZI NASIL DEĞİŞTİRDİ?? "

Ulaşmam gereken yerlere , daha hızlı&konforlu ulaştırdı hepsi bu.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayatı gerçekten değişenler?
stephane-paulus-suzuki-gsxr-verins_hd.jpg

normalde bi kız konu açınca sayfa atlardı

bu kız kaç tane konu açdı sayfa atlamıyor

bu kızda eksik bişi var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimki çok değişmedi. Ama bir geyiğin hayat kaltesinde eksilme oldu muhtemelen...

Bir kaç kırık , biraz çatlak , ezilmiş et ve soyulan deriler dışında insanların sen farklısın gözüyle bakması , tüm bunlar hariç fazlada bişi değişmedi aslında 😂

Ben 38 yaşında aldım ilk motoru. Pek bir şey değiştirmedi aslında. Sadece artık araba zevkim hiç kalmadı. Motorum arabamdan pahalı. Motor sürmeyi seviyorum. Günün sonunda hayatım da değiştirdiği şey gideceğim yere daha hızlı ulaşmak.

Metrobüse binmeme kararlığını benimsetti. Zaten ben 4 tekere karşıyım. 6teker ve üzeri yada 4teker altını sürmekten zevk alıyorum. 4tekeri, yanım ehliyetli biri var ise direk ona kitliyorum :queen:

Araban olsaydı yine aynı değişiklikler olcakmış. Taşıt sahibi olmanın avantajlarından bahsetmişsin.

Pişmanlık kattı. Elli yaşımda aldım. Elli sene geç kalmışım diye pişman oldum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar