Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepimizin bildiği gibi üreticiler ucuza kaçmak için aracın bazı yerlerini karenejı boyadıkları gibi boyamadıklarından o plastik aksam illaki soluyor.uzun zamandır piyasada olan hemde çok pahalı,kaporta parlatma ,yenileme vs ürünlerinden kullandım ancak o ürünler daha ters etki ettiğini gördüm...
Akıllı telefonları 4k video çekiyor,20 megapiksel filan diye övünsenizde biz motorcular için gereksiz bir övünme olucaktır.Bu telefonları kaskımıza takamıyor motosikletimize sağlam bir aparat bulup sabitlemeye korkuyorsak ne anlamı var demeyelim çünkü teknolojiyi üreten yabancılar gene onunda...
sabah marmaristen muğlaya derse gitmek için yola çıktığımda yolun kenarında bu manzarayla karşılaştım umarım arkadaşın hiç birşeyi yoktur ne olduğunu bilmiyorum .
Motorunuzun uzun ömürlü olması için en iyi yağı alıyorsunuz,km aksatmadan bakımlarına uyuyorsunuz peki ya en önemli unsuru gözden kaçırıyormusunuz?
http://www.youtube.com/watch?v=nGIfW8Bt-SY
Tayland'da yaşanan sel felaketi üzerine Honda Türkiye'den açıklama geldi.
İşte açıklama; Honda Türkiye olarak, Taylandda yaşanan sel felaketinin Türkiyedeki üretimimize etkisi ile ilgili en güncel bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Taylandda birkaç haftadır yaşanan şiddetli yağışlar hem...
yzf r125 kullananların redline girme aralığının daha kısa olduğunu duymuştum cbr125 göre ama genede bir kapışma değil youtubede gezerken gördüm artık yorumu siz yapın:P
http://www.youtube.com/watch?v=5KNgRHJPMvE&feature=related
videodaki alan dik bir yokuş aşağıdır:mrgreen: ben bile kısacık...
arkadaşlar bu gunlerde severek girdiğim mt sitesinde çok fazladan bir marka fanatikliliği yapılmaya başlandı ve gerçektende sinir bozucu olmaya başlandı..konuya gireyim burası bilgi paylaşım yeri herkez kendinde olan şeyleri paylaşıcakkı ona göre bilgilenicez ancak yalan ve fanatiklikle değil...
bu gün (hatta biraz önce) yaptığım uygulamayı paylaşmak istedim.ben motoruma gözüm gibi bakıyorum en şikayetçi olduğum konuysa motoru yıkar yıkamaz ayakabılarımdan pislenen ayak yerleri..bunun için satılan paspaslardan almayı düşünüyodum ancak 30 tl gibi bi masraf çıkınca almamış sinirlenmiştim...
honda'nın amiral gemisi yenilendi..
arkadaşlar size daha iyi bir sunum yapmak isterdim ancak yeni model konusuna herzamnki gibi bir yeni konu açınca gene yayınlanmayıp mederatörde hiç bir bilgi vermedi dolayısıyla bu başlığı burdan açıp sorumlulularıda kınıyorum illahi motoaktüelde yayınlanıp...