Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karavan videosu izliyordum Almanya otomativ fabrikasından emekli olduğunu söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam da elektrik mühendisiydi ben meslek lisesi elektrik mezunuyum lamba takmayı bilmem elektrikle ilgili çok basit bir şeyi yanlış biliyordu o kadar basit bir şeydi ki ben bile yanlışını...
İstanbul Avrupa yakası Güngören de ilgi hastanesi karşısında elektrik trafosu yanında trafonun yanında çayocağı ve berber var motor motosiklet tarzında yolum düşerse foto alırım hala oradaysa
Merhaba motorlu bisiklet yapsam olur mu.Trafik vs sıkıntı çıkarır mı yer İstanbul yokuşları uzun dik tamirciye sordum uğraşmam ben montajla demişti sizlerin tanıdığı var mı...
https://www.bauhaus.com.tr/oto-hava-pompalari/einhell-einhell-ce-cc-18-li-solo-akulu-lastik-sisirme-61423437
Bunu almak mantıklı mı ve el pompası veya ayak pompası alsam işkenceye döner mi
Askerlik hatırası kaldı mantar hastalığı ayağımda 20 senedir geçmedi ilaç kullandım yine oldu ne hallere düştüm konuya bakın dr muayenesi olduktan sonra mı ilaç alsam ucuza gelir yoksa direk eczaneyemi gitsem vs vereceği ilacı biliyorum