Motosiklet alacak gücüm yok

Tıpan motoru ile olmaz o iş.Olsada astarı yüzünü geçer.Bisiklet için üretilmiş kitlere bak bence.

eletrikli bisiklet al, var ya şu kalın tekerlekli olanlar.. ya da katlanır falan da gördüm öyle şeyleri onlar da olabilir.

Askerlik hatırası kaldı mantar hastalığı ayağımda 20 senedir geçmedi ilaç kullandım yine oldu ne hallere düştüm konuya bakın dr muayenesi olduktan sonra mı ilaç alsam ucuza gelir yoksa direk eczaneyemi gitsem vs vereceği ilacı biliyorum

İnsanlar ne anlıyor bilmiyorum.

Böyle başkalarını aklı sıra işleterek.

Son düzenleme:
Böyle sacma sapan düsüncelerlemi motorcu olacaksin be kardesim, paran yoksa biraz gayret et calismiyosan calis,sigara iciyorsan birak, parasini kenara koy, bira vs gibi masraflarin varsa onlarida birak,tas ol bas yar derler ya, bisiklete ne motoru takarsan tak onada para lazim, öyle kaydirikuppak motorla trafigemi cikacaksin, haaaaa neticeyide bize bildir,

Motosikleti
D400
motor alacak gücün yok ise alma kardeşim, motor zaruri bir ihtiyac deil.

3000w elektrik motorlu bisiklet kullanıyorum, 70-80 km hızlara çıkabiliyor tavsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

3000w-rockrider-3k-turbo-motor.jpeg

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Alacak gücün yok diye virüsü bol link niye yolluyorsun ki. İlk link trojan kaynıyor.

Bilmiyorum ne olduğunu ve yaslinickli insan mantar olamaz mı iyileşmek için soramaz mı bazen çok kırıcı ve huysuz oluyorsun kusura bakma ama öyle

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------

Bisiklet 15000 desem 15000 cihaz olsa 30000 bin eder çok meblağ değil
Elektrikli bisiklet pedala basarsan motor yardım ediyormuş bazen 50 70 km yolum oluyor ne bataryası yeter o yola nede hızı bisikletle maximum güvenlik açısından 40 yukarısı ölümdür
Scooter da bir ayak önde diğeri arkada güvenli bir biniş olduğunu sanmam ve tekerlek küçük dualtron menzili uzunmuş 100 200 bin o kadar para olsa motor alırım onvo markasının baya sıkıntılı ürünleri varmış

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çalıntı diye başlık açtığın motoru al götür işte.. Al sana bedaveden motur.. :mrgreen:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motosiklet alamıyorsan bisiklet al.
Gençken paramı çapkınlık ve biraya harcadığımdan motor alacak param hiç olmamıştı ben de bisiklet almıştım, çoğu işimi görüyordu.

Yaş 40 en adi dolma tütünden içiyorum bisiklet vardı sattım aklıma geldi en ölü fiyata anlaştık yine kırpmıştı sen adam mısın senin Allah belanı versin mevzu 3 5 kuruş değil adamın it kavşak çıkması bildiği bütün küfürleri buradan ediyorum adresimi biliyor inşallah okur memleketteki bütün kavşaklara karşıyım

Yahu arkadaşım, hadi trollük yapmak niyetindesin, eyvallah ama, rica ediyorum bu işi de biraz kaliteli yap be. Saçma sapan sorular, hep bi ajitasyon, anlatım bozukluğu v.s.
Ulan Hırbonen'in gözünü seveyim, insan O'nu bile arıyor bazen.

Motosikleti
D400
Yahu arkadaşım, hadi trollük yapmak niyetindesin, eyvallah ama, rica ediyorum bu işi de biraz kaliteli yap be. Saçma sapan sorular, hep bi ajitasyon, anlatım bozukluğu v.s.

ben her troll ü hırbo sanıyorum forumda :D

Yaş 40 en adi dolma tütünden içiyorum bisiklet vardı sattım aklıma geldi en ölü fiyata anlaştık yine kırpmıştı sen adam mısın senin Allah belanı versin mevzu 3 5 kuruş değil adamın it kavşak çıkması bildiği bütün küfürleri buradan ediyorum adresimi biliyor inşallah okur memleketteki bütün kavşaklara karşıyım

bunu alın dışarıya silin forumdan bu nedir iki günde forumun anasını ağlattı

Hırbonunda sesi soluğu çıkmıyor bu ara yine :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar