Alman markalarından neden soğudum

Karavan videosu izliyordum Almanya otomativ fabrikasından emekli olduğunu söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam da elektrik mühendisiydi ben meslek lisesi elektrik mezunuyum lamba takmayı bilmem elektrikle ilgili çok basit bir şeyi yanlış biliyordu o kadar basit bir şeydi ki ben bile yanlışını yakalamıştım isteyen olursa bulursam o videoyu linkini atarım

Motosikleti
Ns200 15"
Peki onun bildiği doğru olup ya sizin bildiğiniz yanlışsa :)?

almanyadan emekli elektrik mühendislerinden soğumuşsun da denilebilir

Montaj hattında çalışan biri olabilir , o kişilerin arıza çözecek tecrübesi pek yoktur , mekanik bilgileride genelde aldıkları montaj eğitiminden ibaret , elin Almanından sebep markaları gömme , hem Mercedes'in Bmw'in argesinde bile yirmi çeşit ülkeden mühendis çalışır , belki Alman'dan çok Hintli vardır :D

herkes herseyi dogru bilmek zorunda degil.disardan yanlis gozuken birsey dogru olabilir.adam yanlis yapiyor da olabilir.belki yeteneksiz belki dalgindir belki de savsak.turkiye cok mu duzgun ulke?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Senin bu yazdıklarını gören bir yabancı, Türkiye'den gelmiş hıyarı bile yemez bu hesaba göre.

Karavan videosu izliyordum Almanya otomativ fabrikasından emekli olduğunu söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam da elektrik mühendisiydi ben meslek lisesi elektrik mezunuyum lamba takmayı bilmem elektrikle ilgili çok basit bir şeyi yanlış biliyordu o kadar basit bir şeydi ki ben bile yanlışını yakalamıştım isteyen olursa bulursam o videoyu linkini atarım

o videoyu bulup atmayanın gözleri yamulsun. Amma boş yaptın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar