Büyük ihtimal çalıntı motor gördüm

İstanbul Avrupa yakası Güngören de ilgi hastanesi karşısında elektrik trafosu yanında trafonun yanında çayocağı ve berber var motor motosiklet tarzında yolum düşerse foto alırım hala oradaysa

Hocam forumda motorun çalıntı olup olmadığını oylayarak mı karar vericez polise söylesene baksınlar ihbar var mı diye

Polis görmüştür kimsenin umurunda değil yanından binlerce insan geçiyordur adamın birine bir şey olmuş almış biri hastaneye götürmüş adamın başına gelmeyen kalmamış anlayan anladı

Polis görmüştür kimsenin umurunda değil yanından binlerce insan geçiyordur adamın birine bir şey olmuş almış biri hastaneye götürmüş adamın başına gelmeyen kalmamış anlayan anladı
Hiçbirşey anlamadık, sen ihbar edersen kimsenin umrunda olmama ihtimali olmaz. İhbar vs yokken polis durduk yere milletin motoruna birşey yapamaz.

Kirli mi kirli lastik inmiş belli kaderine terkedilmiş polisi arayıp tamam biz bakıcaz hadi telefonu kapat Allah yolunu açık etsin der mi bilmiyorum ve o yolu kullanan adam illa ki bu sitede vardır her oka laf yetiştiren gereksizler bir zahmet bir işe yarasın benden bu kadar

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Arkadaşlar bir şarkı vardı çok güzeldi neydi o şarkı? xD

Kirli mi kirli lastik inmiş belli kaderine terkedilmiş polisi arayıp tamam biz bakıcaz hadi telefonu kapat Allah yolunu açık etsin der mi bilmiyorum ve o yolu kullanan adam illa ki bu sitede vardır her oka laf yetiştiren gereksizler bir zahmet bir işe yarasın benden bu kadar

arkadaşım trolmüsün nesin anlamadım net her konuda her mesajında ayrı saçmalıyorsun.

Motosikleti
DUKE 250
gördüğün yerde havaya işaret fişeği at, 10 dk ya oradayım.

Babuş sen ne yaşıyon kafanda ya her açtığın konuda her mesajda garip garip şeyler söylüyon

Motosikleti
D400
"hiçbirşey olmadıysa bile birşeyler olmuştur" yorumu ile kapışır konu sahibi.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
@Hırbonen'in yasaklı olduğu bir platformda, otomatik işler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar