Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar motosikletten çok memnunum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tüm bakımları full yapıldı ve üzerinde gps'te dahil full aksesuarlarıyla vereceğim. İsteyen gelip görebilir motosiklette en ufak bir çizik dahi yok. Nakit ihtiyacımdan satmaktayım...
Çok severek kullandığım motorumu ihtiyaçtan tüm bu aksesuarlarla birlikte satmaktayım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cf-moto-sifir-hata-sifir-cizik-aksesuarlariyla-ve-canta-hediye-582355084/detay/
Merhaba arkadaşlar.
33 yaşında özel bir kolejde beden eğitimi öğretmeniyim. Okullar kapandıktan sonra 5000-7000km arası bir Türkiye turu planım var. Ayrıca tip 1 diyabet hastasıyım ve bir diyabetlinin de böyle bir turu yapabileceğini özellikle ufak yaştaki diyabet kardeşlerime göstermek...
Merhabalar arkadaşlar.
Direksiyon ehliyet sınavımada girdikten sonra hayırlısıyla A2 ehliyetimi alıyorum (bu cumartesi sınav). Uzun süredir motosiklet almak istiyordum ve 1-2 aya yada en geç 2010 kışında ilk motosikletimi alacağım.
Düşündüğüm 2 marka var.
Keeway 150cc yada regal raptor.
Regal...
Merhaba arkadaşlar.
Uzun süredir takipçisiyim sitenin zaman buldukça girip takip etmeye çalışırım yazılanları.
Fitness eğitmenliği yapıyorum ve işe gidip gelmek, şehir içinde oraya buraya gidip işlerimi halletmek için bir motosiklet almayı düşünüyorum.
2. el olayına girmek istemediğimden ve çok...