CF MOTO 400 NK Erkin Azcan

Merhaba arkadaşlar.
33 yaşında özel bir kolejde beden eğitimi öğretmeniyim. Okullar kapandıktan sonra 5000-7000km arası bir Türkiye turu planım var. Ayrıca tip 1 diyabet hastasıyım ve bir diyabetlinin de böyle bir turu yapabileceğini özellikle ufak yaştaki diyabet kardeşlerime göstermek istiyorum.

400NK'mı yeni aldım ve ilk trailer videomu hazırladım.
Tur planlamam tamamen bittiğinde hepinizle paylaşacağım.

Yakın zamanda motoru aldığım gün videosunu, İstanbul Hasanpaşa'da motora eklettiğim aksesuarların videosunu, seramik kaplama videosu, 300km ilk bakım videosu ve Hasanpaşa’daki Özkan Usta ile birlikte çektiğim videolarıda paylaşacağım. Görüşmek üzere. Kanalıma abone olursanız sevinirim 👍🏼

Hocam merhaba
Allah kaza bela vermesin inşallah. Öncelikle video bende mi gözükmüyor yoksa ekleyemediniz mi bilmiyorum ama bende gözükmüyor. Umarım özkan abiyle konuşurken ki videoyu iyi çekmişimdir elim titrememiştir inşallah. O gün bende ordaydım :) Sanırım en dolu 400nk sizde şuan

https://youtu.be/uuR7-1yVzMg
Selam dostum onların editini yapacağım okuldan vakit bulduğumda. Neden video çıkmadı anlamadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Sitenin video eklentisinde sıkıntı var galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar