Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, detaylar linktedir.
Dişli zincir seti, fren balataları ve bunun haricinde standart bakımları yeni yapılmıştır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2013-model-beyaz-bakimli-cbr250-r-210491816/detay/
Selamlar,
Ben Adana'da Bilgisayar Mühendisliği son sınıf okuyorum.
Yaklaşık 1 ay sonra İstanbul'daki bir firmada çalışmaya başlayacağım. Fakat kalacak yerim yoktu.
Gaziosmanpaşa'da oturan kuzenim sağolsun bende kalabilirsin dedi.
Ben motosikletimi de götürmek istiyorum. Çünkü çalışacağım yer...
Herkese tekrar merhaba,
direk konuya dalmak istiyorum:
2013 model 4500km cbr 250 sahibiyim. Hız tutkum yoktur. Motosikletten zevk alma derdinde olmuşumdur her zaman. Bi motosiklete beni çeken iki özellik vardır:
- güç
- viraj kabiliyeti.
Hyosung kullanıyordum bundan bir sene önce. Açıkçası...
Arkadaşlar merhaba. İçerisinde bulunduğumuz olayların -sağcısı solcusu orta yollusu hangi din ve mezhebe hangi etnik kökene ait olursa olsun- herkesi üzdüğü şu günlerde
Ankara'daki olaylara seyirci kalamayıp oraya gitmek istiyorum.
Şu an ls2 delta kullanıyorum ve size şöyle söyleyeyim kaç km...
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi günler dilerim. Bİ ARKADAŞIM 2 sene önce motosikletini çaldırmış. Devri kendisindeymiş fakat sigortasını hiç yaptırmamış. Zaten binmiyordum motora diyor. Motoru çaldırdıktan 3-4 ay sonra farketmiş çalındığını. Aklı başına yeni gelmiş. Bu arkadaşın motoru üstünden...
Selam arkadaslar;
2 yıllık bir motor sürücülüğü geçmişim var. İlk motorum 150 lik bi scooterdı. Daha sonra chopper cross ve jawa 3,5 ts gibi modeller kullandım. Şu an yeni bir motor alma niyetindeyim. Fakat ne alacağıma bir türlü karar veremedim.
Bütçem max 4bin liradır. Öğrenci olduğumu da...