Arama sonuçlarınız

1. monur00006

İstanbul | Satılık 2013 CBR 250R Beyaz

Merhaba, detaylar linktedir. Dişli zincir seti, fren balataları ve bunun haricinde standart bakımları yeni yapılmıştır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2013-model-beyaz-bakimli-cbr250-r-210491816/detay/
  2. monur00006

İstanbul GOP'ta oturan ya da oraları bilen arkadaşlar..

Selamlar, Ben Adana'da Bilgisayar Mühendisliği son sınıf okuyorum. Yaklaşık 1 ay sonra İstanbul'daki bir firmada çalışmaya başlayacağım. Fakat kalacak yerim yoktu. Gaziosmanpaşa'da oturan kuzenim sağolsun bende kalabilirsin dedi. Ben motosikletimi de götürmek istiyorum. Çünkü çalışacağım yer...
  3. monur00006

Sıfır motor prosedürleri hk.

Merhaba arkadaşlar. Sorum şu: Sıfır motor aldık ve fatura benim adıma kesildi diyelim. Ruhsatı başkasının adına çıkarabilir miyiz ?
  4. monur00006

CBR 250R İleri Sürüş için uygun mudur ?

Herkese tekrar merhaba, direk konuya dalmak istiyorum: 2013 model 4500km cbr 250 sahibiyim. Hız tutkum yoktur. Motosikletten zevk alma derdinde olmuşumdur her zaman. Bi motosiklete beni çeken iki özellik vardır: - güç - viraj kabiliyeti. Hyosung kullanıyordum bundan bir sene önce. Açıkçası...
  5. monur00006

Rüzgar sesini kesen kaliteli bir kask arıyorum

Arkadaşlar merhaba. İçerisinde bulunduğumuz olayların -sağcısı solcusu orta yollusu hangi din ve mezhebe hangi etnik kökene ait olursa olsun- herkesi üzdüğü şu günlerde Ankara'daki olaylara seyirci kalamayıp oraya gitmek istiyorum. Şu an ls2 delta kullanıyorum ve size şöyle söyleyeyim kaç km...
  6. monur00006

Çalınan motoru ihbar etmemek.

Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi günler dilerim. Bİ ARKADAŞIM 2 sene önce motosikletini çaldırmış. Devri kendisindeymiş fakat sigortasını hiç yaptırmamış. Zaten binmiyordum motora diyor. Motoru çaldırdıktan 3-4 ay sonra farketmiş çalındığını. Aklı başına yeni gelmiş. Bu arkadaşın motoru üstünden...
  7. monur00006

Motor Tercihi Yapamıyorum!

Selam arkadaslar; 2 yıllık bir motor sürücülüğü geçmişim var. İlk motorum 150 lik bi scooterdı. Daha sonra chopper cross ve jawa 3,5 ts gibi modeller kullandım. Şu an yeni bir motor alma niyetindeyim. Fakat ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Bütçem max 4bin liradır. Öğrenci olduğumu da...