Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuba raden 2012 model scooter var 2 gündür ara devirlerde kesilmeye başladı gazı tam verince gidiyor ama orta devirlerde kesiliyor gazda ölü nokta var gibi ve bugün değişik bir uğultu gelmeye başladı ses kaydı var ama atamıyorum ve dün bazen beyaz duman atmaya başladı subaplardan şüpheleniyorum
iyi forumlar motorumun karbüratör'e giren havan filitre hortumu heder oldugu için karbüratör'e bağlanmıyordu bu yüzden filitresiz kullanıyordum lakin motor çok sesli çalışıyordu yeni bir filitre aldım ve karbüratör ile filitrenin arasına ek yaparak baglantı sağladım fakat bu seferde motor gaz...
Hayır elektrikli jikle motorda çok garip bir şey var benzin gitmiyor karbüratöre benzin filtresi ağzına kadar dolu hortum dolu karbüratör benzini yeteri kadar almıyor hava ayarını da yaptım yine de olmuyor karbüratöre bağlı hortum da dolu benzini içine almıyor karbüratör
Yok hocam gidiyor ama boğuk bir şekilde bagrıyor belki normal olabilir nede olsa 2012 model
1755178016
Sorunu çözdüm karbüratörün bir tarafı hortum çıkmış
38 binde karbüratör yeni degişti varyatörden olabilirmi?
1754932108
Abi bu gidiyor ama sanki böyle boğuluyor gibi ses çıkarıyor varyatör kısmı çok ısınıyor normalmi bilmiyorum varyatörden süpeleniyorum
Cümleten Selamünaleyküm kuba raden scooter'ım var Bugün sigorta değişimi oldu sigorta patlatmıştı şaseden dolayı Arıza giderildi sigorta degişti bu sefer motor devirli gitmiyor motor gidiş olarak düştü sigorta ile ilgisi varmı acaba?