38 binde karbüratör yeni degişti varyatörden olabilirmi?Merhaba motorunuz kaç km'de o scooterların özellikle hızlanmalarına göre çok bağırmaları normal. Aşırı benzin kokma kısmına gelirsek, karbüratörde sorun olabilir fazla yakıt veriyor olabilir yakıt tüketiminde artış gözlemlediniz mi
Abi bu gidiyor ama sanki böyle boğuluyor gibi ses çıkarıyor varyatör kısmı çok ısınıyor normalmi bilmiyorum varyatörden süpeleniyorumİstediği kadar bağırsın.. Gazı çevirdiğinde gidecek işte...![]()
![]()
Benim debriyaj tası da çok ısınıyor..38 binde karbüratör yeni degişti varyatörden olabilirmi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abi bu gidiyor ama sanki böyle boğuluyor gibi ses çıkarıyor varyatör kısmı çok ısınıyor normalmi bilmiyorum varyatörden süpeleniyorum
Hava filitresi yeni degişti birde filitresiz denerim teşekkür ederimHava filtresinden kaynaklı olabilir.
Kokuyla alakasını bağdaştıramam ama bağırıp gitmiyor diyorsan çekişi düştüyse varyatorden olabilir rulmanlar aşınmış olabilir.38 binde karbüratör yeni degişti varyatörden olabilirmi?
Yok hocam gidiyor ama boğuk bir şekilde bagrıyor belki normal olabilir nede olsa 2012 modelKokuyla alakasını bağdaştıramam ama bağırıp gitmiyor diyorsan çekişi düştüyse varyatorden olabilir rulmanlar aşınmış olabilir.
Sorunu çözdüm karbüratörün bir tarafı hortum çıkmışYok hocam gidiyor ama boğuk bir şekilde bagrıyor belki normal olabilir nede olsa 2012 model