Hava filitresi ve bogulma

Motosikleti
Kuba raden 100
iyi forumlar motorumun karbüratör'e giren havan filitre hortumu heder oldugu için karbüratör'e bağlanmıyordu bu yüzden filitresiz kullanıyordum lakin motor çok sesli çalışıyordu yeni bir filitre aldım ve karbüratör ile filitrenin arasına ek yaparak baglantı sağladım fakat bu seferde motor gaz verince boğuluyor gitmiyor neden olur bu?

iyi forumlar motorumun karbüratör'e giren havan filitre hortumu heder oldugu için karbüratör'e bağlanmıyordu bu yüzden filitresiz kullanıyordum lakin motor çok sesli çalışıyordu yeni bir filitre aldım ve karbüratör ile filitrenin arasına ek yaparak baglantı sağladım fakat bu seferde motor gaz verince boğuluyor gitmiyor neden olur bu?
Karbüratörlü motosikletlerde hava filtresi değişimi karbüratörde yeni ayar ister.

Siz karbüratörünüzü öncesinde yüksek hava alırken ona göre ayarladınız şimdi ise hava kısıldı ondan yaşıyorsunuz bu sorunu, güzel bir ayar yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar