Arama sonuçlarınız

1. M

Ara devirde kesilme

Kuba raden 2012 model scooter var 2 gündür ara devirlerde kesilmeye başladı gazı tam verince gidiyor ama orta devirlerde kesiliyor gazda ölü nokta var gibi ve bugün değişik bir uğultu gelmeye başladı ses kaydı var ama atamıyorum ve dün bazen beyaz duman atmaya başladı subaplardan şüpheleniyorum
  2. M

Çin malı

😂 silemiyorumda
  3. M

Çin malı

Çin malı motorlar ortalama kaç km gider?
  4. M

Hava filitresi ve bogulma

iyi forumlar motorumun karbüratör'e giren havan filitre hortumu heder oldugu için karbüratör'e bağlanmıyordu bu yüzden filitresiz kullanıyordum lakin motor çok sesli çalışıyordu yeni bir filitre aldım ve karbüratör ile filitrenin arasına ek yaparak baglantı sağladım fakat bu seferde motor gaz...
  5. M

Jikle

Hayır elektrikli jikle motorda çok garip bir şey var benzin gitmiyor karbüratöre benzin filtresi ağzına kadar dolu hortum dolu karbüratör benzini yeteri kadar almıyor hava ayarını da yaptım yine de olmuyor karbüratöre bağlı hortum da dolu benzini içine almıyor karbüratör
  6. M

Jikle

Reis motor Scooter motor gazı kökleyince boğuluyor jikle ondan şüpheleniyorum ondan olur mu
  7. M

Jikle

Jikle olmadan motor çalışırmı?
  8. M

Scooter çok bağrıyor

Yok hocam gidiyor ama boğuk bir şekilde bagrıyor belki normal olabilir nede olsa 2012 model 1755178016 Sorunu çözdüm karbüratörün bir tarafı hortum çıkmış
  9. M

Scooter çok bağrıyor

Hava filitresi yeni degişti birde filitresiz denerim teşekkür ederim
  10. M

Scooter çok bağrıyor

38 binde karbüratör yeni degişti varyatörden olabilirmi? 1754932108 Abi bu gidiyor ama sanki böyle boğuluyor gibi ses çıkarıyor varyatör kısmı çok ısınıyor normalmi bilmiyorum varyatörden süpeleniyorum
  11. M

Scooter çok bağrıyor

İyi günler cümleten kuba Raden 100cc scooter hızlanıyor ama çok bagrıyor gart bir şekilde ve aşırı derecede benzin kokuyor neden olur acaba
  12. M

Sigorta değişimi sonrası

Cümleten Selamünaleyküm kuba raden scooter'ım var Bugün sigorta değişimi oldu sigorta patlatmıştı şaseden dolayı Arıza giderildi sigorta degişti bu sefer motor devirli gitmiyor motor gidiş olarak düştü sigorta ile ilgisi varmı acaba?

Yeni mesajlar