melihbesikci kullanıcısının son içeriği

1. melihbesikci

Yuksek CC Cok Yordu - Yanlis Tercih?

Bu bir kendime sitem konusudur :cherry: Tracer 900 kullaniyorum yaklasik 1 senedir. Dominar 400`den gectim. Herkeste oldugu gibi buyuk CC hayali, guc hayali, gezme tozma yol hayalleriyle Tracer aldik. Her turlu bakimi, aksesuari, kaskosu vs hicbir masraftan kacinmadan yaptirdim, bi ton para...
  2. melihbesikci

Dusuk Hizda Gidon Titremesi - Tracer 900

Arkadaslar selam, 18 model Tracer 900 kullaniyorum. 80 km hiza cikip, gazi birakip ellerimi cektigimde, 40-60 km hizlar arasi gidon biraz titriyor. Parmagimla dokunsam dahi gidiyor bu titreme. Ancak oldugunu bilmek rahatsiz ediyor:) Bu konuda internette arastirma yaptim biraz. Low speed wobble...
  3. melihbesikci

Tracer 900 - Dusuk Hizda Gidon Oynama/Titreme/Slapperimsi

Arkadaslar selam, 18 model (yeni kasa) Tracer 900 sahibiyim. 18k km`de su an. Dusuk hizlarda gidonda asiri bir oynama var. Eski motorum dominar`da da vardi. Eski kasa tracerlarda olan yuksek hizdaki slapper yok, 200, 220, 230 ip gibi gidiyor. Ancak 50 ile 80 km/h arasi gidon deli gibi oynuyor...
  4. melihbesikci

Tracer 700 / Tracer 900 Geçiş, Tavsiyeler, Tecrübeler

Arkadaşlar selam, Şu an dominar 400 kullanıyorum, yaklaşık 2 sene oldu 30 bin kmdeyim. Artık değişim vakti geldi gibi hissediyorum :mrgreen: Aklımda tracer 700 veya 900 var. Fiyat farkı çok önemli değil. Bu konuda bir kaç sorum var, tecrübeli abilerden tavsiye bekliyorum; - Dominar 80 cm...
  5. melihbesikci

Elektrik Bilgisine Güvenenler - Aksesuar ve Akü Kapasitesi/Gücü

Arkadaşlar selam, Dominar 400 sahibiyim ve bir takım aksesuarlar aldım. Ancak en başta akünün bu aksesuarları kaldırıp kaldırmayacağını düşünemedim :silent: Dominar içindeki akünün ne olduğu, kapasitesi vs gibi bir bilgim yok, üzerine baksam da kolay kolay anlayamam. Elektrik bilgim 0...
  6. melihbesikci

1 saat içinde iş görüşmem var - Kuryelik - Maaş beklentim ne olmalı? Acil Yardım!

Arkadaşlar selam. Bir saat içinde görüşmeye gideceğim, bi ön görüşme yapmıştım zaten. Maaş konusunu konuşacağım. Paket servis, Burgerlab adlı bir yer. Durum şu. Full time çalışana 1400 tl + ssk yemek ve paket başı 50 kuruş veriliyor. Bahşiş de ne alırsan. 6 gün günde 10 saat yani 60 saat...
  7. melihbesikci

İş Arıyorum, Kuryelik - BurgerKing vs McDonalds? Öneri?

Arkadaşlar selam. Başlıkta belirttiğim gibi iş arıyorum. Okuduğum için part time iş bakınmaktayım. Daha önceden çalışıyordum ancak koskoca bir profesörün "gel benim işlerimi yap, sana okulu bitirene kadar burs vereceğim" diyerek beni istifa ettirmesi, 1.5 ay her denileni hatta fazlasını...
  8. melihbesikci

Hayatı tesbih yapmış sallıyor - Tespih çeken motorcu!

Az önce TEM ataşehir civarında ilginç bir görüntüyle karşılaştım :thumleft: Şimdi benim pozisyon şu, tam koruma, motora bacaklar sıkı sıkı yapışmış, eller gidonu kavramış, kafa ileride, durmadan savuran rüzgardan korkarak 70-80 arası bir hızla seyrediyorum. Bir yandan da rüzgar sebebiyle hafif...
  9. melihbesikci

Rüzgarlı havada nasıl sürülür? Bir o yana, bir bu yana, rüzgar korkusu.

İstanbul E5, çamlıca gişeleri sonrası ve şile yollarını sık kullanan biriyim. Şu rüzgardan dolayı soğuk terler döküyorum yolda. Rüzgarda nasıl sürülür? Motorum 110, ben 60 kiloyum. Mini mini bir kuş olarak geziyoruz ancak o rüzgar bir başlasın, hızım 80'den 40-50'lere düşüyor. Her yönden...
  10. melihbesikci

Arka rulman-bilya mı dağıldı? Dengesizlik! Teknik bilgisi olanlar içeri :)

Selam. Arka jant göbeği hafif oynuyor, denge problemi yaşıyorum. Şöyle anlatayım, jant-jant göbeği olduğu yerde sağa sola hareket etmiyor, yani boşluk yok. Ama sehpada gaz verince göbeğin sağ kısmı hafif aşağı yukarı oynuyor, jantta veya jant göbeğinde bir vuruk göçük yok, jantın göbeği komple...
  11. melihbesikci

Motorumu hiç yıkatmıyorum, üşengeçim!

Evet üşengeçim, meşgulüm, hep bişey çıkıyor. Motorumu 3 aydır 1 kere bile yıkat(a)madım. Sorum şu, bunun bir zararı var mı?:) Not: Zinciri yağlıyorum. Ama motor bloğu yağ ve toz, arka kısım çatal matal çamur gırla..
  12. melihbesikci

Arka Jant Yamukluğu - Usta gereksiz dedi?

Arkadaşlar selam. Motorumdaki bir takım problemler için ustanın yolunu tuttum, sağolsun büyük kısmını halletmiş. Bir tek şu problem kalmış: Motor giderken hafif sağ sol yapıyordu. İncelediğimde, arka dişlinin dik baktığımda düz dönmediğini farkettim. Ama arka tekerlekte boşluk yok. Usta...
  13. melihbesikci

Zincirim paslandı, WD40 mı değişim mi?

Arkadaşlar selam, zincirim paslandı bi süre kullanamadım motorumu. WD40 ile temizleyip sonra yağlamak doğru mu? WD40'ın bir zararı olur mu bilmiyorum. Usta değiştir zinciri diyor ama gereksiz masraf olsun istemiyorum.
  14. melihbesikci

Moralim çok bozuk.. Motorum öldü sanırım..

Arkadaşlar selam. Motoru aldığıma lanet etmeye başladım. Usta bişey yok dedi, tramer kaydı yoktu, temizdir diye aldım.. Başım aldığım günden beri beladan masraftan kurtulmadı.. Az önce de olan oldu. Geçen gün motorum arka tekerleğinde hafif sallanma vardı, herhalde bilya kırıldı (çukura kasise...
  15. melihbesikci

İlk ciddi ve tehlikeli düşüşüm.

Öncelikle iyiyim, ayak başparmağım şişti sadece, kırık çıkık yok. 1 saat önce işte çıktım, otoyola (şile yolu, beşiktaş tesisleri tarafına ümraniye geliş'ten bağlanan yol)çıkacaktım. Parmaklarım debriyaj fren üzerinde bile değildi, dümdüz gidiyordum. Bir anda nolduysa motor kaydı ve yattı...

Yeni mesajlar