Arka rulman-bilya mı dağıldı? Dengesizlik! Teknik bilgisi olanlar içeri :)

Selam.

Arka jant göbeği hafif oynuyor, denge problemi yaşıyorum. Şöyle anlatayım, jant-jant göbeği olduğu yerde sağa sola hareket etmiyor, yani boşluk yok. Ama sehpada gaz verince göbeğin sağ kısmı hafif aşağı yukarı oynuyor, jantta veya jant göbeğinde bir vuruk göçük yok, jantın göbeği komple balanssız dönüyor, jant olduğu gibi oynuyor. Bir iki kez düştüm ama olduğum yerde ve yavaş, darbe almadım. Tekerlere balans da yapıldı, yine de dengesizliği hissediyorum. Nedendir bu bilya mı kırıldı acaba?

2 ustaya gösterdim (biri mahalle arası diğeri yetkili servis)ama bakmadılar bile, bi tur attılar pek bişey yok ya devam et dediler. Zaten düşük hızda pek bişey yok (ustaların deneme sürüşünde yaptığı hız max 30 falandır) ama yüksek hızda rüzgarla birleşince rahatsız ediyor korkutuyor. Lastikçiye gittim o da bi tur attı balans yapalım geçer dedi 50 liramı aldı gönderdi.

Bilya-rulman ise nereden temin edebilirim kaç liradır bu parça, motorum rks titanic 150, kendi özel rulmanı var mı yoksa standart birşey mi bu rulman?

arka fren kampana ise ve uzun bir şekilde balatalar bitmiş şekilde kullanılmış ise gobeği yemiştir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar