Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba DJI Osmo Action 4 kamera aldım.
Ayrıca KNMaster6100 pro interkomum var. Ben bu kamerayı interkomun mikrofonuyla kullanamıyor muyum? Kullanabiliyorsam nasıl kullanıcam bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar
Merhaba güncel olarak Pulsar RS200 sahibiyim.
12.000 km scooter 10.000km de vitesli tecrübem oldu şuanlık. Askere gidip geldikten sonra yükseltme planım var.Kaliteli sürekli servis gerektirmeyecek uzun yolda hızı düşük kalıp yormayacak bi motor istiyorum. Şehirlerarası sürmek istiyorum ama rsin...
Merhaba RS200 için lastik araştırması yapıyorum. Kışın çok kullanacağımı düşünmüyorum. En azından genelde kuru havalar diyeyim. Araştırma yaparken bi yerde çok kişinin övdüğü lastikleri öteki yerde resmen gömüyorlar. Bi türlü emin olamadım. Rosso2 ye baktım anlas tournee sport baktım. Michelin...
Merhaba internette sürekli gördüğüm yeni çıkan Türk markası TNS Pro yu görüyorum. Bu ceket hakkında bilgisi olan var mı ? Youtube da inceleme videosu bulamadım. Bi yorum kullanıcı deneyimi de bulamadım. Acaba forumda kullanan,deneyen var mı? Veya 15.000₺ civarında deri ceket önerisi olan var mı?
Herkese merhaba ilk defa vitesli motosikletim oldu. Hiç bi yerde ne bilgi ne video bulabildim. RS200 kullanıcılarına bi sorum olacak. Virajlarda ne kadar yatabiliyor ? Nereye kadar deneyebilirim? Şuanlık stok lastik kullanıyorum kötü olduğunu söyledikleri için çok bişey alamıyorum ama lastiği...