Motosiklet Ceket Önerisi

Merhaba internette sürekli gördüğüm yeni çıkan Türk markası TNS Pro yu görüyorum. Bu ceket hakkında bilgisi olan var mı ? Youtube da inceleme videosu bulamadım. Bi yorum kullanıcı deneyimi de bulamadım. Acaba forumda kullanan,deneyen var mı? Veya 15.000₺ civarında deri ceket önerisi olan var mı?

Merhaba internette sürekli gördüğüm yeni çıkan Türk markası TNS Pro yu görüyorum. Bu ceket hakkında bilgisi olan var mı ? Youtube da inceleme videosu bulamadım. Bi yorum kullanıcı deneyimi de bulamadım. Acaba forumda kullanan,deneyen var mı? Veya 15.000₺ civarında deri ceket önerisi olan var mı?

Ben de ekipman toplama sürecindeyim hocam. Bütçen ceket için bence gayet yeterli. İkinci elde iyi markaların neredeyse hiç kullanılmamış sıfır gibi deri ceketlerini bulabilirsin o paranın yarısına. Sarı sitede alpinestars, revit, dainese gibi marka filtreleriyle arama yapabilirsin.

Motosikleti
Tvs Jupi
Bende ilk defa duydum, uzaktan şöyle bir baktım :) güzel görünüyor, benim için pahalı, mağazada bulup denemek lazım ancak dirsek korumaları kısmında bir ayar sıkılaştırma vb aparatı göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar