mehmetaktn kullanıcısının son içeriği

1. M

Mersin’de motosiklet lastiği için cihazla balans yapan yer var mı ?

Hocam şöyle bir sorun var yamaha kullanıyorum serviste balans makinesi yok
  2. M

Mersin’de motosiklet lastiği için cihazla balans yapan yer var mı ?

Merhabalar Mersin’de motosikletim için lastik aldım Mersin’de montaj ve cihazla balans yapan yer vardıdır bilgilerinizi bekliyorum
  3. M

MERSİN VE ADANA EKİPMAN MAĞAZALARI

Herkese merhabalar Mersin’de ve Adana’da ekipman (mont ve eldiven )( spidi,revit ls2 vb ) markaları bulabileceğim yeterli çeşit ve stok olan mağazaları bilen arkadaşlar var ise bilgilendirebilir mi ?
  4. M

MERSİN VE ADANA’da ekipman mağazaları

Herkese merhabalar Mersin’de ve Adana’da ekipman (mont ve eldiven )( spidi,revit ls2 vb ) markaları bulabileceğim yeterli çeşit ve stok olan mağazaları bilen arkadaşlar var ise bilgilendirebilir mi ?
  5. M

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Hayırlı olsun kazasız kazasız belasız tekeriniz düz bassın🙏
  6. M

Kafeye Giderken Motoru Nasıl Güvenceye Alıyorsunuz?

Hangi kasko firması ? Teşekkürler
  7. M

Kafeye Giderken Motoru Nasıl Güvenceye Alıyorsunuz?

Merhabalar acaba kasko ile ilgili birkaç sorum olacak; -motosiklet marka model -kasko maliyeti - kaskoya dahil durumlar yada dahil olmayanlar
  8. M

Zincir yağı önerisi

Abiler arkadaşlar bahsettiğiniz şekilde daha önce zinciri ısıtıp akşamdan c4 ile bir tur yağladım sabaha kadar durdu ama yine zincirden janta leke atma oldu bir kaç motosikletimiz var hepsinde ayrı ayarı denedim babam yavaş kullanır onun daha zincirinde akıtma yaptı Birde öncesinde gaz yağı ile...
  9. M

Zincir yağı önerisi

Janta akıtma yapıyor mu ? İyi günlerde kullanın!
  10. M

Zincir yağı önerisi

Herkese merhabalar daha önce R 25 motosikletimde kullanmak için zincir yağı bakıyorum tavsiyelerinizi almak isterim motul c4 kullandım ama jantı çok batırıyor
  11. M

YAMAHA YBR ESD için mil jant ve ihtiyaç fazlası yedek parça

mil jant ön 17 arka 18 dir (sadece 4000 km yol yapmıştır) (jantların yanında arka dişli,dişli takozu,ön disk ve ayrıca km telini birlikte alacaksınız) depo yan kapakları (hiç kullanılmamıştır) alt sakal (sadece 2-3 gün kullanılmıştır)(kolay montaj edilir tamamen uyumlu) ön çamurluk (benden...

Yeni mesajlar