Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar Mersin’de ve Adana’da ekipman (mont ve eldiven )( spidi,revit ls2 vb ) markaları bulabileceğim yeterli çeşit ve stok olan mağazaları bilen arkadaşlar var ise bilgilendirebilir mi ?
Herkese merhabalar Mersin’de ve Adana’da ekipman (mont ve eldiven )( spidi,revit ls2 vb ) markaları bulabileceğim yeterli çeşit ve stok olan mağazaları bilen arkadaşlar var ise bilgilendirebilir mi ?
Abiler arkadaşlar bahsettiğiniz şekilde daha önce zinciri ısıtıp akşamdan c4 ile bir tur yağladım sabaha kadar durdu ama yine zincirden janta leke atma oldu bir kaç motosikletimiz var hepsinde ayrı ayarı denedim babam yavaş kullanır onun daha zincirinde akıtma yaptı
Birde öncesinde gaz yağı ile...
Herkese merhabalar daha önce R 25 motosikletimde kullanmak için zincir yağı bakıyorum tavsiyelerinizi almak isterim motul c4 kullandım ama jantı çok batırıyor
mil jant ön 17 arka 18 dir (sadece 4000 km yol yapmıştır)
(jantların yanında arka dişli,dişli takozu,ön disk ve ayrıca km telini birlikte alacaksınız)
depo yan kapakları (hiç kullanılmamıştır)
alt sakal (sadece 2-3 gün kullanılmıştır)(kolay montaj edilir tamamen uyumlu)
ön çamurluk (benden...