MCV kullanıcısının son içeriği

1. MCV

Hero Hero X Pulse 200 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Hero xpulse 200 motorumun gezi esnasında vida batmasından dolayı patlayan arka lastiğini arazide tamir ettim. Gerekli malzemeler ve işlemleri paylaşmak istedim. Faydalı olması dileğiyle.
  2. MCV

Hero Xpulse 200 arazide arka lastik tamiri

Gezi esnasında bir vida batması sonucu lastiğim patladı. Hero xpulse 200 lerin şabrelli (iç lastikli) oluşu tamir edebilme imkanı sağlıyor. Tabiiki malzemelerin yeterli olması gerekli. Yaklaşık malzeme listesini de belirttiğim videomu paylaşmak istedim. Benim gibi arazi gezilerini sevenlerin ve...
  3. MCV

Sivas motosiklet gezilerim 7 göller gezim

Teşekkürler Güven hocam. 1750160523 Teşekkürler. 1750161243 Aynende dediğiniz gibi. 2v modeli ile 4v modelinin motor bloku neredeyse aynı. İlave olarak yağ soğutma radyatörü var. Motor üzerindeki soğutma kanalları aynen mevcut. Malum olduğu üzere su soğutmalı motorların blokları düz, yani hava...
  4. MCV

Teşekkürler. Bu mevsimin gezileri gerçekten güzel oluyor. Her taraf yemyeşil.
  5. MCV

Merhabalar, sorunuzun cevabına geçmeden bir bilgi tazeleme yapalım. Benim motorum ilk modellerden yani 2V modeli. Bunlar hava soğutmalı. Yeni modeller yağ soğutmalı oldu. Benim motor tarafından sorunuzu yanıtlarsam: Bundan önceki motorumu 18.500 Km kullandım. Bu motorumda yaklaşık 6000 Km ye...
  6. MCV

Sivas motosiklet gezilerime devam ediyorum. Gidip görmediğim yerleri keşfetmek amaçlı bir rota belirledim. Rotam üzerinde 7 tane gölet ve baraj var. Yani Sivas'ın 7 göllerini gezmiş oldum :) Mevsimin yağışlı geçmesi sebebiyle her taraf yemyeşil. Barajlar ve göletler çoğunlukla tam dolmuşlar...
  7. MCV

Sivas motosiklet gezilerim Yolda lastiğim patladı,hemde arka lastik...

Teşekkürler , dediğiniz gibi levye biraz daha uzun olsa daha rahat çalışılırdı. Ama buda işimi gördü. Malum motorda yer sorunundan dolayı malzemeleri olabildiğince küçük tutmaya çalışıyoruz. İyi bir tecrübe ve hatıra oldu doğrusu. Tabiiki bir daha yaşamamak dileğiyle :)
  8. MCV

Aynen öyle iç lastiğin tamir edilebilme güzelliği var. Ama tubeless olsaydı belkide o vida ile teker inmeyecekti. Artılar ve eksiler var tabiiki Ama arazi motorlarının çoğu iç lastikli oluyor. Hepimizin korkulu rüyası... 1748423539 Teşekkürler, çantalar malzeme dolu diye arkadaşlarım bana...
  9. MCV

Sivas civarındaki gezilerime bu senede devam edeceğim. Yine belirlediğim bir rota üzerinden gezime başladım. Sivas'tan çıkıp Kurtlapa köyüne devam ettim. Devamında Asarcık-Adamlı-Gölgeli köylerinden geçtim. Yol süper manzaralı ve ormanlık idi. Mevsim gereği her yer yemyeşil ve çiçeklerle kaplı...
  10. MCV

Hero Hero X Pulse 200 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Bundan önce kullandığım ve 18700 km de sattığım hero xpulse 200 motorumda hiç yaşamadığım üst kapak terleme olayını yeni aldığım motorumda ne yazıkki yaşadım. Demek ki hepsinde olmayan bir sıkıntı. Civatalarını sıkıp denememe rağmen devam edince sıvı conta ile çözüm buldum. Güzel bir...
  11. MCV

Hero Xpulse 200 2V üst kapak terleme çözümü

Bundan önce kullandığım ve 18700 km de sattığım hero xpulse 200 motorumda hiç yaşamadığım üst kapak terleme olayını yeni aldığım motorumda ne yazıkki yaşadım. Demek ki hepsinde olmayan bir sıkıntı. Civatalarını sıkıp denememe rağmen devam edince sıvı conta ile çözüm buldum. Güzel bir...
  12. MCV

Pazar Gezintisi ( Tost Operasyonu )

Afiyet olsun, güzel bir gezi olmuş.
  13. MCV

toroslarda çigdem resmi çekmeye gittim

Resimler süper olmuş elinize sağlık. 2 sene kullandığım mondial mcx 'i hatırladım. Benimkide kırmızı renk idi.
  14. MCV

Hero XPulse 200 2V yağ değişim ve bakım ışığı resetleme

:) Güzel bir yorum. Bu sözlere çok muhatap oluyorum. Geçen polislerde sen buna streç kaplayıptamı kullanıyorsun dediler. Her geziden sonra temizleyip garaja alırım. Motoruma biraz titizimdir. Videoyu düşünen arkadaşlara bilhassa kaç anahtar gerekli noktasında faydalı olsun diye detaylı yapmaya...
  15. MCV

Hero XPulse 200 2V yağ değişim ve bakım ışığı resetleme

Beğenmenize sevindim. Yorum için teşekkürler.

Yeni mesajlar