mberkinizm kullanıcısının son içeriği

1. M

RTR200 mü XPULSE200 mü?

İyi forumlar arkadaşlar başlıktaki gibi bi sorum var uzun aylardır motor için bekliyorum artık alma ihtimalim daha da kuvvetlendiği için son kez size sormak istedim.Bir sürü motor baktım sıfır ve taksitli alacağım için ve cfmotoyu vs. eleyerek bu iki motor üzerine yoğunlaştım.Ekstra olarak çinli...
  2. M

Voge 125-R Alınır mı?

Arkadaşlar sorum başlıkta olduğu gibi, sizce Voge 125-R alınır mı? İlk defa motor kullanmaya başlayacağım.İlla ki düşücem kalkıcam motoru yatırıcam bunlar olucak, yedek parçası var mı servisleri ilgili mi alıp kullanan var mı bilgilendirirseniz sevinirim.
  3. M

Naked Motor Tavsiyesi

Arkadaşlar daha önce bir çok konu açtım bu şekilde öncelikle kusura bakmayın. Daha önce hiç motor kullanmadım, ehliyetine yazıldım eylül sonu ekim başı gibi sınava girersin dediler ama ehliyetten önce motor almak istiyorum. Sizlerden ricam 125-250cc aralığında yedek parça, servis sıkıntısı...
  4. M

SYM JET 14 200i ABS mi JET X 125 mi

Öncelikle iyi günler,Tekerinize taş değmesin diyerekten konuya giriyorum.Daha önceden açtığım konularda tvs'nin naked motorlarını vs. sormuştum ama daha önce hiç motor sürmediğim için ve scooter daha rahat konforlu olduğu için scooter almaya karar verdim gibi. Başlıkta yazdığım iki sym...
  5. M

TVS Raider 125

Arkadaşlar öncelikle henüz ehliyetim yok yeni yazılıcam doğal olarak motor tecrübem de yok.Sizce ilk motor olarak tvs raider 125 alınır mı beni tahmini 2 sene götürür mü yedek parçadır servistir kronik sorundur bilen eden aydınlatabilirse çok sevinirim. Aklımda ns 125 vardı ama fiyatı bütçemi...
  6. M

N250 Başlangıç motoru olur mu

İyi forumlar arkadaşlar, Sorum gayet basit Bajaj Pulsar N250 başlangıç motoru olur mu ve kullananlar varsa eğer servisi nasıl kronik sorunu var mı parça sıkıntısı var mı bilgilendirebilirseler sevinirim.

Yeni mesajlar