hocam ben Kocaelide yaşıyorum 1 tane yetkili servis gözüküyor zaten uğrama fırsatım henüz olmadı ama Google'dan aratıp yıldız sayısına baktım ortalama 110 incelemede 4.5 yıldız almışlar idealdir bence sana sorum kroniği var mıdır ve fiyatını hakediyor mu sence?
Gidip görmek lazım servisi, bir şey diyemeyeceğim. Çok fazla kullanıcı yorumu incelemedim ama benim rastladığım şusu busu kronik diye bir yorum yok, zamanla belki ufak tefek problemleri olur ama bu motordan da olabilir montajdan da. Yani benim şu an bir problemim yok dediğim gibi, her şey olması gerektiği gibi, bir şikayetim yok. En büyük sıkıntı yedek parça, çünkü yok

Fiyatını hak etme kısmına gelirsek, bence pahalı. Evet ön arka ABS, 6 vites, su soğutma gibi bu sınıfta öne çıkan özellikleri var ama, mesela RTR200 var bu fiyata, yada Honda CB125F var, Pulsar NS200, ikinci el olarak var. Pulsarın piyasası hızlıdır mesela daha mantıklı gibi geliyor, son karar sizin. Ben şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum, elbette değiştirip büyütmek gibi bir düşüncem var, ama ilk motorum olarak yaptığım tercihten memnunum.
++
Google'da azcık gezinince sorun yaşayan kullanıcılara rastlayabilirsiniz zaten, vites sorunu yaşayan var, yabancı bi heriften yıkadıktan sonra vites göstergesinin bozulduğuna dair bir yorum okumuştum. Şikayetlerin %70-80'i yedek parça.