SYM JET 14 200i ABS mi JET X 125 mi

Öncelikle iyi günler,Tekerinize taş değmesin diyerekten konuya giriyorum.Daha önceden açtığım konularda tvs'nin naked motorlarını vs. sormuştum ama daha önce hiç motor sürmediğim için ve scooter daha rahat konforlu olduğu için scooter almaya karar verdim gibi.
Başlıkta yazdığım iki sym modelinden sizce hangisi daha alınabilir veya önerdiğiniz bi scooter var mıdır? kurye motoru gibi scooterlardan önermezseniz sevinirim.

Jet X 125 su sogutmalı dört valfli yeni nesil bir motora sahip , şekil şukulda daha iyi çokda sattı demekki alanlar memnun , Sym iyidir kullanan bilirde işte distribütörün eline düştümü Honda bile para etmez..

Motosikleti
Forza 250
Ben uzun zaman Pcx kullandım. Hem değişiklik yapmak hem de her yerde Pcx görmekten gına geldiği için Jet-X aldım. 1 sene oldu gayet memnunum.

Jet14 200i 170 cc. 125 cc bana yetmez daha iyi bir gidiş olsun isterim derseniz onu tercih edin. İkisinin arasındaki en büyük fark bu.

Bu yaz Yunanistan ve Balkan ülkelerini gezdim. Sym oralarda çok iyi satıyor. Türkiye'de satılmayan 300 cc modellerini gördüm içim gitti. Burada Çinli motor muamelesi yapan çok cahillere göstermek lazım. :)

Son düzenleme:
yorumlarınız için teşekkürler arkqdaşlar peki sym'nin nh x 125 nfc motoru hakkında ne düşünüyosunuz motor internette yok gibi bişey komu başlığını geçin yorumlarda bile adı sanı yok

2side alınmaz.evet ödemede güzel avantajlar var ama herkes bu şekilde alıyor.yani şu an jetx 155 bin tl pcx den daha pahalı ?? nasıl oluyor ?? sözde peşin fiyatına satıldığını pek sanmayın yani yalan dolan.kesinlikle almamanı tavsiye ederim ciddi zarar edersin satarken.ha ben 3 4 sene binerim dersen kim öle kim kala 4 seneye o zaman al derim.ben ocakta aldım 135 e 10 taksitle bitti bitecek borcu.güzelmi evet güzel sayılır dengeli vs ama bir pcx yada nmax değil.pcx neden almadığını anlayamadım hem daha ucuz hem 2. elde bariz daha avantajlı.alıcaksanda 2.el almanı tavsiye ederim 50 kmde motorlar 130 bin tl ye satanlar satmaya çalışanlar var.alternatif kymco modelleri olabilir şu an güzel kampanyalar var ondada.2.elde daha bir diri gözüküyor.0km bayiden ALMA

Jet 14 ikinci elde çok değer kaybediyor. Jet x ise pcx den pahalı.

Bu fiyata her iki motor da düşünülmez bence. Malum stok durumlarından jetx aldım ancak satmak istiyorum,zira servisleri bakkaldan hallice. Motor tecrubem yok ama kendini orta gruba konumlandirian bir markada olmamasi gerekir. Sıfır motorun her yerinden ses geliyor,kablo sabitlemeleri güzel degil,koltuk rahat degil,canta taktik ama stabiliteyi bozdu vs.Ne kadar ekmek o kadar kofte denilebilir ama şuan istenen ekmek rakamı cok köfte bekeleneck düzeyde. Stok durumları çözüldüğü icin düzgün bir marka değerlendirmenizi veya illa sym olacaksa 100-110 a f.facebook gruplarından 2. El değerlendirmenizi öneririm.

SYM'ye yönelme sebebim motoru taksitle alacak olmam o yüzden symden istiyordum ama bu kadar ikinci eli servisi kötüyse başka motor önerilerine de açığım.
Henüz ehliyetim yok eylül grubuna yazıldım.Manuel motor önerisi de alabilirim sizlerden.Aklımda manuel olarak hero xpulse 200 ve rtr 200 var tavsiyelerini bekliyorum ve kullanan varsa bu iki motor hakkında bilgi verebilirse sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar