Naked Motor Tavsiyesi

Arkadaşlar daha önce bir çok konu açtım bu şekilde öncelikle kusura bakmayın.

Daha önce hiç motor kullanmadım, ehliyetine yazıldım eylül sonu ekim başı gibi sınava girersin dediler ama ehliyetten önce motor almak istiyorum.

Sizlerden ricam 125-250cc aralığında yedek parça, servis sıkıntısı çekmiyeceğim naked motor tavsiyesi istiyorum.

Motoru taksitle alabiliyorum şuan birikmiş bi param yok.Peşinat verip kalanını vade farksız taksitlendirmek suretiyle almak istiyorum.

Benim aklımda hero xpulse 200 ve tvs rtr 200 sizin varsa tavsiyeleriniz açığım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İkisi de iyidir, işinizi görür, hayırlı olsun. Güzel tercih yapmışsınız. Alternatif olarak Pulsar da bakabilirsiniz taksit imkanları varsa.

Hocam pulsarı çok istedim de hem peşinatı hem taksidi bütçemi aşıyo başka aklınıza gelen bi model olursa yazabilirseniz sevinirim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
x-pulse etrafta görüyorum, çinli motorlara göre daha sağlam görünüyorlar, heronun servis konusunda da çinlilerden iyi olduğunu duymuştum. Ben olsam alırdım.
Hem hafta sonu şehir dışına çıkıp ne kadar bozuk toprak yol varsa gidebilecek bir motora benziyor, sürüşü de zevkli olsa gerek.

RTR daha mantıklı bence ilk motorunuz olacaksa, çok az daha hafif, xpulse'a göre daha kıvraktır şehir içinde. Daha alçak, yere daha güvenli basarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar