Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamamen motoru sevmekle ilgili abi ben aşığım motoruma vallahi şöyle 1000 cc motorum olsun diye hiç düşünmedim ama bi touringim olsaydi fena olmazdi diyorum 😁
1749061749
Çok teşekkür ederim abi nice güzel yolları hep beraber gidelim inşallah 🙏
1749061818
hic bu yonlu dusunmemistim abi çok...
Sabır abi ya motoru sevince birde hic zorlamıyor ama uykulu olmak çok yordu dediğim gibi benzinlikde uyumak zorunda kaldım onun disinda çok keyifliydi 😁
1748844906
Valla abi iyi anılar biriktiriyorum zaten Allah zeval vermezse şuan 9 bin kmye yakın motorum bi 50 bin kmye kadar sürmek istiyorum...
Hepsi kilitliydi abi hemen hemen mecburen motorsikletimin üstünde dinlenmek zorunda kaldım fenada olmadı motordada uyumadık demeyiz artık 😁😁
1748498185
Çok teşekkür ederim abi ailemizi değiştiremeyiz abi maalesef bugün ev tutmak dünya parayken aileyle yaşamak farz oldu 🥲
1748498215
Teşekkür...
Benim hikayem biraz farklı abi ya aileye kızıp düştük yollara ergenlik işte uykusuz yol çok tehlikeli imiş dibine kadar yaşadım bunu kulağıma küpe oldu abi muhakkak iyice dinlenip çıkıcam yollara ve haklısınız insanın içinde heves ve azim varsa her şekilde gezilir dunya
Yani abi boykot etmek gerek bu ülkede neyi överlerse onun değeri fahiş artıyor bak mesela japon sorunsuz derler şişmez derler japon çinliden 6 7 kat değerli olur ben mondial wing 50 motorum ile Samsundan ankaraya gittim tek sorun dahi yaşamadan 13 saat yollardaydım kaldıki bu yolu geri bile...
Sevgili forum türkiye için küçük kendim için büyük birşey yaptım ve samsun ikametimden ankara istikametine doğru yola çıktım yolculuk ankara yenimahallede son buldu yolculuk boyunca sık sık mola verdim motorsikletimin marka modeli ise mondial wing 50 yolculuk öncesi sadece yağ bakımı yaptım...