Motorsiklet Alıyorum

Motosikleti
DOMİNAR 400
Merhabalar

Sonunda yeni motorsikletimi alacağım ama iki model arasında kararsız kaldım.
Sadece asfaltta kullanmak gibi bir niyetim var. İlçeden şehir merkezine 70 km mesafe gitmek için kullanmayı planlıyorum.

İki model arasındayım. Bütçeme göre;
2023 Dominar 400 10-15 bin km
2018 Cb250 r 35-40 bin km

Hangisi daha uygun olacağın karar veremedim.

Merhabalar

Sonunda yeni motorsikletimi alacağım ama iki model arasında kararsız kaldım.
Sadece asfaltta kullanmak gibi bir niyetim var. İlçeden şehir merkezine 70 km mesafe gitmek için kullanmayı planlıyorum.

İki model arasındayım. Bütçeme göre;
2023 Dominar 400 10-15 bin km
2018 Cb250 r 35-40 bin km

Hangisi daha uygun olacağın karar veremedim.
0 km mt-450 alabilirsin abi çinlidir doğrudur ama inan bakımını kendin yaparsan sorunsuzdur çinli japona hintliye dünya para ödeme derim tavsiyemce

Motosikleti
Motorsuz
cb de de cbr gibi krank muhabbeti var mı?
Olsa da olmasa da kararım d400 olurdu benim

Bunların ikisini de sürdün mü ya da üstlerine oturup şöyle bir tarttın mı ? Dominarı ağırlığından dolayı sevmeyebilirsin

Dominar400 ile ilk motosiklet sahibiyim 0 aldım haftasonları yaklaşık 85 km yapıyorum titreşimi dışında pek sorun yaşamadım ilk başlarda ellerde ayaklarda karıncalanma yaşadım şimdi ya motor düzene girdi yada ben alıştım bilmiyorum ama şuan oldukça memnunum yokuşta şüphesiz tırmanmakta, gördüğüm tek problemi 4lü sinyali yok oda ufak bir aksesuarla yapılabiliyormuş onuda çok problem etmedim.
Bunların ikisini de sürdün mü ya da üstlerine oturup şöyle bir tarttın mı ? Dominarı ağırlığından dolayı sevmeyebilirsin
Ağırlık konusunda evet haklısın oldukça ağırdır ancak taki durduğun yerde hissetiriyor sürerken pamuk gibi ;)

İnazuma F 185 kg kadardı. İlk aldığımda tedirgin olmuş ancak hemen alışmıştım. Ardından aldığım Xmax 400 220 kg civarında. Bunda da aynısı oldu. Kullanımda ağırlık sorun olmuyor. Ama yola oturuşu, virajı daha güvenli hissettiriyor. Belki de bu hissiyat psikolojik ama ağır motosiklet bence daha hoş gidiyor. Kısa sürede ağırlığa alışılır.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
DonuMor almayın. Bitli hintliler bizi boykot ediyormuş. Bizde onnarı şiyabalım. 🥱
whatsapp-image-2025-05-13-at-22.25.12_4de07ae4.webp

Halkın gazı alınsın diye, boykota yönlendiriliriz. Ancak devlet işleri öyle yürümez. Arkada devlet ticareti devam eder. Hatta savaşan iki ülke bile sessizce ticaretlerini sürdürürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar