koray4235 kullanıcısının son içeriği

1. K

morel 0

beyler motorumun yagını değiştirmeyi unuttum 1500km yol gittim değiştirmeden 500 km de değiştirmem gerekiyordu mondial mc150 motor 2 gün önce acayip ses cıkartmaya basladı motor yagını koydum ama cok geçmiş artık motorcuya götürdüm silindiri değiştirdik çalıştırdık motoru biraz gitti sonra gene...
  2. K

cg 200 grank

beyler motorumun üstünde cg 200 grank var üstünde 65.5 silindir var, motorun yagını deiştirmedim cok felaket ses geliyor siboplardan tahminim silindiri cizdi bide yagı deiştirdim yeni işte sürekli beyaz duman atiyor yag yakıyor motor neyse asıl sormak istedim soru motoru kücülttüreyim diyorum cg...
  3. K

İzmirde gezilcek yerler

beyler kız arkadaşımla motorla gezmek istiyorum izmiri nereye gitmeliyim konak , inciraltı, kuşadası ,çeşme , bornova, balçova,buca mevlana , buca gölet karşıyaka bunların dışında nereye gidebiliriz?
  4. K

İZMİR İÇİ YARDIM EDİCEK ARKADAŞ

beyler öncelikle motordan anlayan izmir içi arkadaş ariyorum motor toplamasını bilen ,farklı bişey deniyecem motorun markası Cgr 125 bisan , motoru büyütmek hızını son seviyeye taşımak istiyorum ne kadar cok para döktüysemde motorculara istedim şekilde yapamadım motor şuana kadar 3 kere...
  5. K

acil yardım motorumdan acayip sesler geliyor

beyler motormda çok büyük bi sıkıntı var sanırsam 3. vitese attimda şakur sukur sesler geliyor sanzumandan gitmior motor 3. viteste sorun ne olablir
  6. K

150 cc zincirli makina

beyler kendi motorum zincirsiz oynanmış makina alt takım 200 cg grank üstte 65.5 silindir var sürekli bana masraf aciyor nerdeyse 3-4 kere kitledi 3ünde silindir üst kapak değiştirdim. en sonunda bizim burda yani izmirde bi motor parcaları satan bi yer buldum izmirde oturan varsa bilir gaziemir...
  7. K

motorun mantıgı

beyler motorun mantıgını bi türlü çözemedim hızlandırmak icin silindiri büyüttüm grankı büyüttüm hız hep aynı kaldı. motor orjianalde cgr 125 , ben buna 65.5 silindir 200lük grank taktım 200 lük karborator motorun hızını arttırmak icin sadece kalkıs hızı arttı torku yükseldi ama gitti hız gene...
  8. K

motor yag yakıyor

beyler motorumu yeni toplattım son 1-2 gündür motor sürekli yag yakıyor sizce sorun ne olabilir. simdiden hepinize tessekürler bu konuda bilgisi olan varsa yardmcı olrsa sevinirim iyi formlar. egzozdan beyaz duman atiyor
  9. K

arka disli kücültmek

beyler kendi toparladm 65.5 silindirli 200lük motor var elmde suanki ayari ön 17 arka 41 benim aklımdaki ön 17 arka 32 yaparsam vites arasi ne kadar uzar 17 41 ile 1. viteste 20 anca görüyor cok zorlarsam 35 civari 17 -32 de ortalama ne kadarlk bi sürat artar bilgisi olan varsa yorumlarınızı...
  10. K

motoru büyütme

beyler motorum kitledi yag akıtıyordu önemsemedim uzun yola giderken bi anda pof die ses geldi üst kapaktan siboplar patlams silindiri cizmis motorn modeli Bisan CGR 125 Motorun modeli bu 200 lük yapmstm elimde patladı. motorda 63.5 silindir takmıstım simdik en bastan toparlamak istiyorum. ama...
  11. K

motor toplucam yardım

beyler motorum 2. kez kitledi bu sefer cok farklı bi sekilde toplayayım diyorum önerilerinizi bekliyorum aklımdaki motor 200 cc ve üzeri önerilerinizi bekliyorum hızlı süratlı bişey lazım ona göre yorum atın. bide izmirde sağlam motorcu tanıdıgı olan yazarsa sevinirim
  12. K

motor kitlenmesi.

beyler dün 5 arkadaş motorla izmir bucadan Gümüldüre gidiyorduk dönüşte motoru baya bi zorladım 140 ibre var motorda ama orjinalde 125 lik motor üstünde 200 lük makina var ibreyi rahat 150 ye kadar dayadım sonra bi anda bofff die bi ses geldi motordan istop etti motor 5. viteste oldm icin arka...
  13. K

motor titremesi

beyler yaklasık 3 ay once bisan cgr 125 lik motorumu motor tamircilerinin uzun 200 luk tabir ettikleri sekle soktum motor o kadar cok titriyor ki 1 saat yol gidemiyorsunuz üstünde motordan cok seri tık tık tık ses geliyor kalkıs hızlanma 10 numara ama titreme dayanılmaz bi sekilde bunu nasıl yok...
  14. K

6 baglı debraj

beyler elimdeki motor orjinalde 125 ama oynadık 200 lük yaptık motoru 5 baglı 125 lik debraj wardı onu değiştirdik 6 baglı 200 lük debraj yaptık ama bu seferde debraj cok sert oldu sıkılcak gibi değil bu sıkıntıyı nasıl çözeriz teli gevsetiyorum bu seferde vites gecmiyor kesmiyor debraj 1...
  15. K

Motor Bisiklet Tepekli piston

beyler bisan CGR 125 lik motorm vardı bunu 200 lük yaptm ama gene sarmadı motorcuya gittim oda dediki tepeli piston takar silindiri rektefecide biraz büyültürüz. bu konuda bilgisi olan varmı fazla fark edermi yada motora zararı olrmu silindir 63.5 rektefecide 65.5 yapmayı düsünüyorum tepeli...

Yeni mesajlar