motor titremesi

beyler yaklasık 3 ay once bisan cgr 125 lik motorumu motor tamircilerinin uzun 200 luk tabir ettikleri sekle soktum motor o kadar cok titriyor ki 1 saat yol gidemiyorsunuz üstünde motordan cok seri tık tık tık ses geliyor kalkıs hızlanma 10 numara ama titreme dayanılmaz bi sekilde bunu nasıl yok ederiz yada azaltırız bide egzozu değiştirdm arkadsların gazına gelip performans egzoz taktım titremeye bide ses eklendi ama motoru rahatlatıyormus herhalde varmı öyle bişey

Okunmuyor malesef, aşırı fosforlu!!! Gözlerden yaş gelince yarıda kestim okumayı :/

titresim öldürcek beni hız cok iyi ama titresim süper bide 100 kmde 15 tl yakıyor hemen hemen normalmı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakıt normal. O motor 10.000km görmez.

motorun cigerleri cok iyi 3 de bile tek yapıorm debrajsız ön kaldırıyom 80-90 da bi kalkış var sanırsın 600 lük motor direk ibre 140 a dayıyor ama titresim cok fazla plastk granajları catlatıyor vidalari gevsetiyor düsün çamurlk bile kırıldı ön titresim o kadar siddetli

fenaymış titreşim eski silindir vs. tak hepsini performans egzoz hakkında pek bi bilgim yok +5 hp güç diyorlar ama pek inanasım gelmiyor az bi artış olursa olur ses değişirse o güzelliği olur sadece

hocam o titreme hayra alamet değil başka bişede yapıyor olabilir :queen: dikkat et kendine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar