Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cbf 250 motoru nasil bilirsiniz? Yedek parcalati bulunur mu? Cok yakar mi. 2021 pcx var suan bende. Onu satip kredimi kapatip 50 55 bin lira nakit kalacak. Motosikley bakiyorumda. 2021 pcx i verip alicam
Arkadaslar japon motorlari biliyor ve guveniyoruz saglam oluyorlar.
2021 model dom 400Ug motor buldum 52 bin kmde. Bakimlari herseyi serviste yapilmis yakin tarihte. Acaba bu km de Allah korusun piston krank kirilmasi vs yaşar miyim. Forumlarda cok goruyorum bajajla alakali sikintilar. 2 secenek...
Satici arkadas ön amortisorlerin degistigini soyledi. Yani sasede sorun yokmus. 2021 model 24 bin kmde. Sizce alinir mi fiyati 80 civarina.
Bu modelde titreme olayi cok oluyor mu bilginiz var mi?
Abiler mt25 cift silindir ve top speedi 180 190 artik neyse goruyor. Dom400 hatta son modelleri tek silindir ve 170 bile zor. Yani demek istedigim mantikli mi dom 400 almak? Titresimi falan nasildir acaba... hic kullanici arkadasim yok
Ama mt 25 kullandim. Gercekten seri motor.. siz ne...
Benim x city 250 cc yi. Motosiklet istedigim icin satiyorum arkadaslar. Bu 3 motordan birini almak istiyorum. Yeni 2 motordan pek bilgim yok. Dom 250lerin sehirici yakit tuketimi vs iyi diye duydum. Absleri de var. En azindan o paralara mt25 abssiz almaktan iyidir diyorum. Sizler ne diyorsunuz?
Merhabalar motorum 35 bın kmde lastiği ilk sahibi değiştirmişti lakin bugün kontrol ettim de sanki ufaktan çatlaklar var ön lastikte. Sizce problem yaratır mı? fren performansı vs sorunsuz. kaymıyor hiç ama aklımı kurcaladı. Malum 2 teker üzerinde seyehat ediyoruz canımız 2 lastiğe bağlı...
ARkadaşıma bu 2 motordan birini alacağız. x city biraz tipsiz lakin sym güzel. Ben diyorum ki yamaha al o diyo sym. Symnin ilanlarda 50k kmlere geldiğinde motoru yapılmıs hep. Xcityler sağlam gözüküyor. Sizce bu motorlardan hangisi alınmalı? sym nin aynası bile 2k yedek parçası var mı onu da...