kivanc34 kullanıcısının son içeriği

1. K

Kesilmez saglam zincir onerilerinizi bekliyorum.

Arkadaslar merhabalar. Kardesime sifir r 25 aldik. Abusun guzel bir disk kilidi aldik suan sadece zincir gerekiyor. Kapida duracagi icin saglam guzel birsey olmali. Yardimlarinizi bekliyorum.
  2. K

Yine ben ve sacma sorularim.

Cbf 250 motoru nasil bilirsiniz? Yedek parcalati bulunur mu? Cok yakar mi. 2021 pcx var suan bende. Onu satip kredimi kapatip 50 55 bin lira nakit kalacak. Motosikley bakiyorumda. 2021 pcx i verip alicam
  3. K

Pcx 2020 ye 2750 lira sigorta cikti??

Abiler benm sigortaci bakti da boyle cikiyormus. Sizce uygun fiyata nereden yapilir?
  4. K

Dominar 400 ug 2021 52k km de alinir mi

Arkadaslar japon motorlari biliyor ve guveniyoruz saglam oluyorlar. 2021 model dom 400Ug motor buldum 52 bin kmde. Bakimlari herseyi serviste yapilmis yakin tarihte. Acaba bu km de Allah korusun piston krank kirilmasi vs yaşar miyim. Forumlarda cok goruyorum bajajla alakali sikintilar. 2 secenek...
  5. K

Agir hasar kayitli dom 400 alinir mi?

Satici arkadas ön amortisorlerin degistigini soyledi. Yani sasede sorun yokmus. 2021 model 24 bin kmde. Sizce alinir mi fiyati 80 civarina. Bu modelde titreme olayi cok oluyor mu bilginiz var mi?
  6. K

Dom 400 mt 25 dusuncelerinizi alalim?

Abiler mt25 cift silindir ve top speedi 180 190 artik neyse goruyor. Dom400 hatta son modelleri tek silindir ve 170 bile zor. Yani demek istedigim mantikli mi dom 400 almak? Titresimi falan nasildir acaba... hic kullanici arkadasim yok Ama mt 25 kullandim. Gercekten seri motor.. siz ne...
  7. K

Dom 250d mi pulsar f250 n250 mi?

Benim x city 250 cc yi. Motosiklet istedigim icin satiyorum arkadaslar. Bu 3 motordan birini almak istiyorum. Yeni 2 motordan pek bilgim yok. Dom 250lerin sehirici yakit tuketimi vs iyi diye duydum. Absleri de var. En azindan o paralara mt25 abssiz almaktan iyidir diyorum. Sizler ne diyorsunuz?
  8. K

Suzuki inazumayi nasil bilirsiniz? Daha once kullandiniz mi?

Inazuma rahat derler, cok yakar derler. Parcalari cok pahali derler. Siz ne dersiniz
  9. K

Siz hiç endonezya Bali adasinda motor kullandiniz mi? Ben kullandim buyrun

Iyi seyirler efendimm https://youtu.be/i_OtGOuMOiM
  10. K

Motorumuz icin kis lastigi denetimleri basladi mi?

City grip2 ler kis lastigi olarak kabul gorur mu :) ben pek sanmiyorum da sormak istedim.³
  11. K

Ruzgarlik mont tavsiyeniz var midir? Ucuz yollu

Ruzgarliktan kastim mont tarzi Cok pahali olmayan 😀
  12. K

Motosiklet benzin servis vs giderleri gösteren hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

100 km de kaç yaktığını gösterenler var lakin mesela servise gidildi şu kadar tuttu diye not alabileceğim bir program var mıdır ? Android olarak
  13. K

city grip 2 lastikte ufak çatlaklar?

Merhabalar motorum 35 bın kmde lastiği ilk sahibi değiştirmişti lakin bugün kontrol ettim de sanki ufaktan çatlaklar var ön lastikte. Sizce problem yaratır mı? fren performansı vs sorunsuz. kaymıyor hiç ama aklımı kurcaladı. Malum 2 teker üzerinde seyehat ediyoruz canımız 2 lastiğe bağlı...
  14. K

GTS 250i EVO enjeksyonlu mu xcitty 250 mi? :)

ARkadaşıma bu 2 motordan birini alacağız. x city biraz tipsiz lakin sym güzel. Ben diyorum ki yamaha al o diyo sym. Symnin ilanlarda 50k kmlere geldiğinde motoru yapılmıs hep. Xcityler sağlam gözüküyor. Sizce bu motorlardan hangisi alınmalı? sym nin aynası bile 2k yedek parçası var mı onu da...
  15. K

2009 model 34binde x city alinir mi?

Kmsi orjinalmis. Birkac kez yana yatmis ama grenajlarini degistirmisler. Sizce alinabilir mi?

Yeni mesajlar