ilk 150km falan yaptım daha. düşük hızlarda pat diye hızlanıyor daha abartılı bir şey yapmadım bilemiyorum.
sorunlara gelirsek;
bende karpal tünel sendromu var birkaç aydır. aslında birkaç ay motor kullanmamam lazım tüm parmaklarımda his kaybı kalıcı olmaya başladı geçmiyor bu yüzden en ufak titreşimi dahi çok rahat hissediyorum anında elim uyuştuğu için. dominar gerçekten titriyor. belki normal bir kullanıcıda fark edilmeye bilir ama ben anında elım uyuştuğu için anlıyorum.
onun dışında stop sorunu yok demelerine rağmen benim motorda stop sorunu var. debriyajı çekeren oluyor hep. debriyaja basmadığımda galiba hiç stop etmedi ama yine de saçma ve mod düşürücü.
şehir içinde gayet kıvrak ve üstüne oturduğunda çok rahat bir motor. ybrnin selesi göte girmek için uğraşırken bunun üzerinde loblarını yayabiliyorsun selesi geniş.
tabi ben memnunum bunlara rağmen. 500km bakımda soracam stop olayını umarım hallediliyordur.
bu arada benim parmaklar kısa olduğu için ayriyetten ben de stop ettiriyorum bazı durumlarda. elim kavrama noktasına yetişmiyor

bu ayarlanabilir manet taksam acaba nasıl olur?