city grip 2 lastikte ufak çatlaklar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar motorum 35 bın kmde lastiği ilk sahibi değiştirmişti lakin bugün kontrol ettim de sanki ufaktan çatlaklar var ön lastikte. Sizce problem yaratır mı? fren performansı vs sorunsuz. kaymıyor hiç ama aklımı kurcaladı. Malum 2 teker üzerinde seyehat ediyoruz canımız 2 lastiğe bağlı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhabalar motorum 35 bın kmde lastiği ilk sahibi değiştirmişti lakin bugün kontrol ettim de sanki ufaktan çatlaklar var ön lastikte. Sizce problem yaratır mı? fren performansı vs sorunsuz. kaymıyor hiç ama aklımı kurcaladı. Malum 2 teker üzerinde seyehat ediyoruz canımız 2 lastiğe bağlı...

Bu isi daha ne kadar sürdureceksin ? Egleniyo musun gercekten ?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Lastiğin yaşı ne? benim 5 yıllık city gripler çatlak, dişlerde aşınma falan yokken daha 7bin km olmuşken bile korkutuyordu da farkında değildim, sonra lastikleri yeniledim de farkı gördüm. bundan sonra 3 yılda bir değiştiririm km'sine bakmadan.

Eğer lastiklerin 4 yıllık olmuşsa kesin değiştir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Egleniyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
çatlaktan ziyada üretim tarihine bakman lazım.toplam kaç km yapmış lastik.benim lastik 8binde sadece bi yerde ufacık çatlak var.bazı çatlaklar cukurdan gecmekten oluyor yol tutusa etkisi yok.lastik diş derinligine bakman lazım.toplam kaç km yapmıs bilmen lazım birde uretim tarihine bakmalısın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar