Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Yamaha R25'e Tiger tarzı egzos almayı düşünüyorum fakat katalizörlü headers ile düzgün ses alamayacağımız ortada. Komple sistem egzos almak mantıklı gözüküyor fakat ortada dümdüz ve salyangoz headers çeşitleri var. Bazı videolarda salyangoz headers'larda daha çok alev atıyormuş hissi...
Merhaba ,
R25 motosikletim ile tek teker yapmaya çalışırken dün zincir tarafından çıt diye bir ses duydum ve anlık takılma yaşamıştım. Üç beş kere daha deneyip birdaha çıkmayınca pek oralı olmamıştım. Bugün şunu farkettim ki arkamda bir kişi varken ve yokuş yukarı motoru zorlayacak şekilde...
Merhaba. Motosikletim için kilit almayı düşünürken Abus kilit falan araştırıyorum fakat Altın Elbiseli Adam'ın bile CBR 1000RR motorunu zinciri kilitliyken evinin otoparkında çalmışlar idi.
Sağlam ABUS tarzı zincirle kilitlenmiş , bol güvenlik ekipmanlı bir motosikleti çaldırmış olan arkadaşlar...
Merhaba.
Elimde HJC IS17 Armada kask (Yaklaşık 1400 TL'lik kaliteli diyebileceğimiz bir kask ) bulunmasına rağmen sırf görüntüsünden ötürü yeni kask almak istiyorum. Elimdeki IS17'yi de artçı kaskı yaparım yeni alırsam.
Siyah vizörlü siyah kask'lar fotoğraflarda ve gerçekte çok fena...
Merhaba. Motosiklet olarak YZF R25 düşünüyorum. Eski kasa (Öncelik Mavi) , hasar kayıtsız ve mümkün olan en düşük km'li R25'i favorilerime koyup fiyat/performans açısından uygun olanı alacağım. (30 bin TL civarında bütçe ayırılacak ve Öncelik Denizli veya Ege bölgesinde bu bütçeye uygun...
Selamun aleyküm. Bajaj Dominar 400 Beyaz renk motor alacağım 2017 model. 15 bin km de. Motor gidişat olarak , yakıt olarak hoşuma gidiyor ama Türkiye piyasasında CBR 250R , R25 tarzı motorlar çok daha hızlı gidiyor. Hatta youtube'a CBR250R, R25 yazsanız izleyemeyeceğiniz kadar video çıkar ama...
Merhaba. Araba bakmak için Acıpayam'dan Isparta'ya kadar 150 km civarında bir yol yapacağım. Sokağa çıkma kısıtlamalarına takılmadan risk az olacak biçimde gidip gelmem için Sabah'ın 6 sında Acıpayam'dan çıkmam gerekiyor. Hava Durumundan bakarsak Acıpayam 0 Derece,1 Derece , Isparta'da yağmurlu...
Merhaba. Mondial 100 UAG motosikletimi bundan 4-5 ay öncesinde
- 200'lük krank ( strongsuz)
- 65.5 mm çift sekman piston
- 76 boy 65.5mm silindir
- 250'lik üst kapak
- PZ30 200'lük karbüratör
değiştirerek motosikletimi modifiye ettim. Hesaplarıma göre motosiklet şuan 209.5 CC. Fakat şöyle...
Merhaba. HJC IS 17 Armada kaska sahibim. Motorun aynasında duran kaskım yere düştü ve vizör kısmına denk geldi. Vizör bağlantı yerinden çıktı. Toplamaya çalışırken içindeki yaylardan biri kayboldu. Şuan vizörüm normal takılı durumdayken ve kapalıyken herhangi bir problemi yok sadece vizörü...
Selamun aleyküm.CBR 250r için yağ değişimi konusu baya zamana göre değişmiş bir durum görünüşte. Servis kitapçığında önceden 12 bin kmde bir civarında yazmasına rağmen yıllar geçtikçe kitapçık güncellendikçe km hep düşmüş 6 bin , 4 bin derken şuan ise güncel kitapçıkta her 2 bin kmde bir yağ...
Selamun Aleyküm. CBR 250r yeni kasa motorumda sol alt grenaj taşa çarpma sonucu tırnağa yakın olan yerden kırıldı.Kırılan parçalarda elimde mevcut. Ayrıca işaretlediğim yerde çizik değil çatlak.Hem kırık yeri hem çatlak yeri nasıl tamir edebilirim ? Ne ile boyayayım ? Maliyeti nedir ?
Selamun aleyküm. 2014 model yeni kasa HRC 30 bin km de motosiklet almayı düşünüyorum. Motorun fiyatı falan anlaşıldı nasipse. Düşündüğüm nokta çoğu CBR 250 30-40 bin kmde krank kırıyor zaten ilanlarda araştırırken fazlasıyla görüyorum 45 bin kmde CBR 250 satan adam motor yaptırmış oluyor genel...
Selamun aleyküm. Bugün 210 cc cg motorumu topladım. Motosikletimde çok önceden beri var olan kavrama noktasındaki titreme , silkeleme aynı zamanda bu sorunun kaynağının giderken motorun devriyle artarak gıvgıv gibi bir ses çıkarmasıda sinirimi bozuyor. Komple üst kapak, krank , silindir , piston...
Selamun Aleyküm. Önceki 65.5 kısa motorumun krankının hasarlı olma sonucu yeni motor olarak 65.5 76 boy silindir topluyorum.
200 'lük MSR krank
250 lik MSR üst kapak
76 boy 65.5 mm boş MSR silindir
topluyorum. Piston için 65.5 mm ATG marka Çift Sekman CRF pistonu almayı düşünüyorum.
1 -...