Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelik olarak herkesin bayramı mübarek olsun mondial superboy 150 mg x model motorum için alt sakal almayı düşünüyorum fakat nasıl takılacağı hakkında çok bir fikrim yok. Sakalı takmak için motorun şasesine bir işlem yapmak gerekirmi yoksa direk motor kulaklarına mı takılıyor
Selamlar yoldaşlar mondial exon 125 motorumuzun aküsü bitti aynı amper aynı aküden aldık fakat taktığımız zaman gostergede benzin,saat, sinyal,uzun far göstergeleri gitti 3 4 gün oldu düzelmedi. Neden yapar ne yapmamız gerek.
Selamlar iyi akşamlar motosiklet için telefon tutucu alma evresindeyim önerebileceğiniz f/p ürünler varımdır gidon veya aynadan model hangisi daha kullanışlı olur
Hayırlı günler arkadaşlar zincir bakımı gelen motorum için yağ almayı düşünüyorum fakat internette konulara baktığım kadarıyla herkes farklı farklı yağ çeşidi söylüyor Genelde Şehir içi kullanırım ne önerirsiniz ilk motorum bu arada
İyi akşamlar bugün ki yağ konusundan sonra elim değmişken bujide değişmek istedim 😅 superboy 150 mg için buji olarak ne önerirsiniz internette gördüğüm kadarıyla ngk dpr8ea 4929 kodlu buji uyumlu gözüküyor ama aldıktan sonra sentil kontrolü yapmam gerekirmi bu konularda biraz takıntılıyım...
😅
1758287495
Başkan bakımları kendim yapıyorum herseyim temiz ama atladığım bir şey var depo hemen hemen dolu ya ben onu unuttum birde rüzgar vardı şüpheliyi bulduk 🤣
1758287822
Aslında kesinlik de var gösterge 120 idi 🤣
1758292379
GÜNCEL BİLGİ yağ alıştı sanırsam şuan motor kendine geldi...
Usta bende öyle düşündüm eski çıkan yağ inceydi bilmiyorum belkide kullanıla kullanıla incelmiştir ilerleyen süreçte bakıcaz artık. Tam 1 litre koydum fazla koyma imkanım yok
Yok yok yağ sahte değil orijinal güvenilir yerden aldım ekstra olarak motor sakinledi titreşim azaldı vitesler yumuşak geçiyor da o 5 kmh ye yakın bir düşüşten dolayı sordum yağ yeni diye herhalde eski çıkan yağ incelemiş belkide o fark ettirdi bir dahaki değişimde anlıyıcaz
Herkese iyi forumlar bugün superboy 150 mg motorumun yağ değişimini ve filtre temizliğini yaptım koyduğum yağ motul 5100 10w40. Yağı değiştikten sonra sanki top speed düşmüş gibi hissediyorum 125-130 kmh ye rahat çıkan motor sanki 120 de tıkanır gibi oluyor yağ yeni olduğu içinmidir yoksa...
Usta aslında devirim daha gidiyor ama ben o kadar zorlamak istemiyorum dediğiniz gibi düşük devirde biraz da olsa hızlı gitmek istediğim için düşünmüştüm. Bilmiyorum belkide hiç değişmem bu halide gayet tatmin edici şuanda peki filtre taksam tekrardan bir karburator ayarı gerekirmi
1757058822...
Herkese hayırlı günler kandiliniz mübarek olsun öncelikle. Şuanda kullandığım motosikletim superboy 150 mg x arka dişli 42t ön de tahminim 15t suan da yaklaşık 125-130 civarı gidiyor arka dişliyi 38t yaparsam tahmini olarak ne kadar fark eder şuanda o hizlara çıkınca devirim 9500 10000 civarı...
Başkan güzel ses çıkıyordu ya sürekli yapacağımdan değilde arada bir olsun yani kontak aç kapa yapmak istemiyorum. Sanırsam hava yakıt karışımı ayarından galiba 😄