kemal488 kullanıcısının son içeriği

1. kemal488

2000 km Yağ değişim km

Anladım teşekkürler gerek yok sayılır ama değiştiriyim gitsin
  2. kemal488

Radar cezaları çığrından çıkmış diyorlar

1749542698 Ufak tefek ihlaller oluyor bendede ceza gelmedi sürekli e devlet kontrol ediyorum böyle iyi
  3. kemal488

Sağ şeritte giderken bile yol isteyen arabacılar

Ben kendimi tutamıyorum maalesef sol şeritte 80 ile gidip telefonla uğraşanlara fena ayar oluyorum yanına giriyorum kavga çıkıyor bazen ama kendimi durduramıyorum bu konu hakkında :(
  4. kemal488

2000 km Yağ değişim km

Merhaba , Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım, Ducati 821 shell advance 15-50 full sentetik 2000 km oldu yağı değiştireli ama neredeyse her şürüşte sert kullandım ve çok redline girdi yağ rengi siyahlaştı artık sizce 2000 km erken mi olur değiştirmek için yoksa değiştireyim gitsin mi ...
  5. kemal488

Sürüşten alınan zevk

Kendine neden bul mesela şirinceye el yapımı dondurma yemek için ve şarap tatmak için gidebilirsin :)
  6. kemal488

Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

Bende Japon’u sevmiyorum büyük cc ve küçük cc hep İtalyan kullandım hiç bir zaman beni ne servis olarak nede başka alanda üzdü ve hepsi çok eğlenceli aletler
  7. kemal488

Ducati 821 Monster debriyaj

Muhtemelen çelik hortumun içi pislik dolu aklıma gelmemişti kontrol edeceğim teşekkürler 1745578596 Telli debriyaj
  8. kemal488

Ducati 821 Monster debriyaj

Dostlar herkese selam öncelikle hepinize güvenli şürüşler tekerinize taş değmesin. Yeni 2020 Ducati m 821 sahibiyim ducatiyi daha önceki yıllar uzun kmler kullandım sorunum maalesef debriyajla ilgili , bazen kalkışlarda stop ediyor yakalayabildiğim standart bir kavrama noktası yok 16000 km’de...
  9. kemal488

Tank slap

Arkadaşlar merhaba bugün yine iş çıkışı eve giderken biraz gaz açtım yanladıktan sonra düzlükte motor gaza oturdukdan 5 saniye sonra tank slap yaşadım yaklaşık 3 saniye sürdü hızım 140 gibiydi ellerimi Gidondan çektim sadece dokundum uygun anda frene bastım topladı , geçenlerde yine ışıklarda...
  10. kemal488

ducati monster 696 55000 km yağ değişimi

Merhaba herkese öncelikle iyi haftalar sağlıklı günler dilerim. aracım 696 55000 kmde ekim ayında aldıgım motorsikletimin yağını motul 7100 15 50 ile değiştirmiştim.içinden çıkan yağ kıvamı ve yağ hayatımda okadar kirli ve kötü yapıda yağ görmemiştim .lakin motorum bazen debriaj ayırmama...
  11. kemal488

Ducati Monster 696 vites geçişleri

arkadaşlar merhaba öncelikle iyi günler dilerim. Sürekli soru soruyorum farkındayım yeni monster 696 kullanıcısıyım fazla bilgim yok vitez geçişleri malesef çok sert tak tuk sesler geliyor acaba bu durum normal midir kuru debraj oldugu için.ayrıca motorumun yağını motul 7100 15 50 olarak yağını...
  12. kemal488

Ducati Monster 696 stock egzoz sorunu

Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katılmış bulunmaktayım , aslında cok uzun zamandır forumu bilgi edinmek adına aktif olarak kullanıyorum Motorsikletim 2009 ducati monster .malesef ege kasabasında beni gören her polis durduruyor.geçenlerde yine durdurdular ve bu egzoz modifiyeli çok ses çıkarıyor...

Yeni mesajlar