Ducati 821 Monster debriyaj

rPBXl35.jpeg
Dostlar herkese selam öncelikle hepinize güvenli şürüşler tekerinize taş değmesin.
Yeni 2020 Ducati m 821 sahibiyim ducatiyi daha önceki yıllar uzun kmler kullandım sorunum maalesef debriyajla ilgili , bazen kalkışlarda stop ediyor yakalayabildiğim standart bir kavrama noktası yok 16000 km’de debriyaj balatası çok iyi durumda elektronik gaz kolundan şüpheleniyorum konu ile bilgisi olan arkadaş var mı teşekkürler

standart bir kavrama noktası yoksa sorun debriyajda olmuyor mu? gaz koluyla ne alakası var? sorun gaz kolunda olsa belli derece kol hareketlerine farklı devir hızı olur motorda. bu olmuyorsa gaz kolu işini olması gerektiği gibi yapıyor demektir.

yağ yeni mi eski mi? ne olur olmaz deyip kavrama plakaları kontrol edildi mi?

ya da debriyaj hidrolik mi telli mi bilmiyorum, hidrolikse hortumunda şişme/genleşme falan yapıyor olabilir ya da hava vardır belki; yok telli ise telin içinde olduğu çelik hortumun içi pislik dolmuştur belki.

standart bir kavrama noktası yoksa sorun debriyajda olmuyor mu? gaz koluyla ne alakası var? sorun gaz kolunda olsa belli derece kol hareketlerine farklı devir hızı olur motorda. bu olmuyorsa gaz kolu işini olması gerektiği gibi yapıyor demektir.

yağ yeni mi eski mi? ne olur olmaz deyip kavrama plakaları kontrol edildi mi?

ya da debriyaj hidrolik mi telli mi bilmiyorum, hidrolikse hortumunda şişme/genleşme falan yapıyor olabilir ya da hava vardır belki; yok telli ise telin içinde olduğu çelik hortumun içi pislik dolmuştur belki.
Muhtemelen çelik hortumun içi pislik dolu aklıma gelmemişti kontrol edeceğim teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Debriyajınız hidrolik mi?
Telli debriyaj

Motosikleti
Ns200 15"
Gaz kolundan ziyade debriyaja bakmak daha doğru olacaktır, tel ayarsız veya yıpranmış olabilir.

Motosikleti
cbf 150
Böyle torklu motorlarda, debriyaj aşırı yorulur bilhassa yayları. eğer yüzeyler normalse yaydadır sorun. Bazen dediğine göre yay eskidi. TPS sensorunda birşey olcanı sanmıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar