Ducati Monster 696 stock egzoz sorunu

Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katılmış bulunmaktayım , aslında cok uzun zamandır forumu bilgi edinmek adına aktif olarak kullanıyorum

Motorsikletim 2009 ducati monster .malesef ege kasabasında beni gören her polis durduruyor.geçenlerde yine durdurdular ve bu egzoz modifiyeli çok ses çıkarıyor diye ama motorsikletimin egzosu orjinal. egzosun içini kontrol ettiğimde herhangi delik yada problem göremedim.bu durumda ne yapmalıyım.
ve ufak bir sorum da var belki deneyimli arkadaşlar yol gösterir motorumu ipsaladan getirirken digital hız sayacı yolda durduk yere çalışmayı durdurdu kablolarını kontrol ettim düzeltemedim
saygılarımla

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum selâm,

Egzoz ile alakalı, ses yüksekliği konusu seni tedirgin ediyor ise, herhangi bir egzoz ustası " susturucu " uygulayabilir. Usta ne denli işinin ehli olur ise, sonuç senin için o kadar sağlıklı olacaktır.

696 konusunda uzun zamandır kullanan @berk_cglr arkadaşımız var forum içerisinde. Muhtemelen konu başlığı görüp sana yardımcı olacaktır ama gözden kaçırma ihtimale karşın, ben " buraya " profilini bırakıyorum.

Aramıza hoş geldin.:rendeer:

Dostum selâm,

Egzoz ile alakalı, ses yüksekliği konusu seni tedirgin ediyor ise, herhangi bir egzoz ustası " susturucu " uygulayabilir. Usta ne denli işinin ehli olur ise, sonuç senin için o kadar sağlıklı olacaktır.

696 konusunda uzun zamandır kullanan @berk_cglr arkadaşımız var forum içerisinde. Muhtemelen konu başlığı görüp sana yardımcı olacaktır ama gözden kaçırma ihtimale karşın, ben " buraya " profilini bırakıyorum.

Aramıza hoş geldin.:rendeer:

evet geldim :D

şimdi şöyleki kendi egzozu biraz sesli homur homur çalışıyor buna engel olamıyoruz istanbulda sıkıntı olmaz ama ufak yerlerde dikkat çekebilir haklısın, bununla ilgili herhangi bir ducati bayisinden egzozun orijinal olduğuna dair belge isteyebilirsin normalinde veriyorlar talep doğrultusunda amam ilk başta biraz uğraştırırlar en kötü korlasla iletişime geçmeni tavsiye ederim ama sakın susturucu işine girme çok zorlarsın bu sefer zaten deli bir ses kesme durumu mevcut orjinallerinde dahi çok ,göstergeye gelicek olursa eğer motor çalışıyor ama gösterge gelmiyorsa sağ taraftaki minik kutu var şasi içinde duruyor onu aç sigortan atmış olabilir onun harici bir sorun çıkmıyor genelde ,başka sorucağın bir şey olursa özelden de buradan da sorabilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir düzenleme yapayım;

696' nın Forum Bakanı Berk. :)

Susturucu konusunda benim fikrimden ziyade Berk' i dinlemen daha doğru olacaktır. Zira benim ki genel kültür o nun ki ise deneyimdir.

Susturucu işine girme diyor ise girmemeni tavsiye ederim.

Tekrar dan Forum' a hoş geldin.

Bir düzenleme yapayım;

696' nın Forum Bakanı Berk. :)

Susturucu konusunda benim fikrimden ziyade Berk' i dinlemen daha doğru olacaktır. Zira benim ki genel kültür o nun ki ise deneyimdir.

Susturucu işine girme diyor ise girmemeni tavsiye ederim.

Tekrar dan Forum' a hoş geldin.

estafurullah öyle şey mi olur forumdayız herkes deneyim ya da bilgisini paylaşıyor :) sonuçta uygulamak arkadaşa kalmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne diyeyim arkadaş' a? Ben 696' ya komşu çocuğu gibi yıllar önce binmişim, iki tur atıp inmişim. Çok biliyormuş, gibi beni dinle Berk' i boş ver mi diyeyim? :)

696' ı bakanı sensin! Senin yol arkadaşın o. Bu yüzden dinleyecek ise bu konuda seni dinlemesi çok daha sağlıklı olur.

Benim egzoz yorumum, genel bir yorum. Senin ki ise, tecrübe ve bilgiye dayalı.

+ diyelim ki gitti arkadaşımız susturucu taktırdı ve motosikletin çekici düştü bir şey oldu. Niye ihale bana kalsın? Benim kulaklarım çınlasın ki? Seni dinlesin arkadaşımız, ceza falan yer motosiklet' i bağlanırsa, senin kulakların çınlar. Hihihi...

Benim misyon' um ikinizi bir araya getirene kadardı, sonrası size kalmış.

Arrivederçi... :queen:

öncelikle hoşbulduk çok naziksiniz,değerli yorumlarınız çok önemli evet malesef homur homur calışıyor aslında enstruman çalıyor gibi bi hali var motorumun ama kimseyi rahatsız etmek istemiyorum ama bence cok fazla rahatsız edici sesi yok motorum korlas desmolu oldugu ıcın onlardan rıca edecegım .inanın ducati ile ilgili bir teknik bilgim yok ofisten eve dönünce ilk işim sigorta kutusuna bakmak olucak çok teşekkürler ...

rica ederim güle güle kullanın bizim halkımız ducatiden korksa da çok keyifli motordur kazasız sürüşler

digital hız sayacı demek istediğim ekranı herşey düzgün çalışıyor ama hız km 0 olarak gosterıyor onu demek ıstemıstım.sanırım sıgorta ıle ılgılı olabılır teşekkürler

digital hız sayacı demek istediğim ekranı herşey düzgün çalışıyor ama hız km 0 olarak gosterıyor onu demek ıstemıstım.sanırım sıgorta ıle ılgılı olabılır teşekkürler

bir ihtimal arka tekerlekte hız okuyucu onun bağlantısı çıkmış ya da o parça zarar görmüş olabilir o eğer sigortadan dedğilse

polisin çevirmesi sorun ise bahsedildiği distribütör'den egzozun orijinal olduğuna dair bir belge alabilirsin.Sorun çevredekilere rahatsızlık vermemek ise egzozun kurcalanmamış olduğundan emin ol.Egzozlar için kullanılan cam yünü veya seramik yünü ile ses şiddetini azaltabilmen mümkün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar