Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motor tipi farkeder ama eğitim ve pratik işin özüdür. Skutere iyice hakim olup, trafikte motorun yerini öğrenip kademeli performans artırmak abilerimizin bize öğrettikleridir.
İstanbul da YouTube, Instagram kanalıda olan Nuri UYANIKOĞLU var. Uzun süredir takip ediyorum, yaptığı işin hakkını veren birine benziyor, ben eğitim almadım ama İstanbul'da olsam alırdım.
Öncelikle geçmiş olsun, paylaştığınız bilgiler için teşekkürler, nadir de olsa forum görevini değerli arkadaşlar vasıtasıyla yerine getiriyor.
1759143354
Aquaplaning uçaktan traktöre veya bisiklete teker yol ve suyun bir araya geldiği her ortamda oluşabilir.
Freni çok sık kullandığında hidrolik sıvısı ısınır, hatta kaynar ve eski görevini yerine getiremez. Soğuduğunda düzelir. Uzun süre değişmemiş nemlenmiş hidrolikte daha çabuk olur bu olay, fren hidroliğini degismende fayda var.
Örnek teşkil etmesin ama 300 - 500 km'de bir temizlediğim zincir ile hiç temizlediğim zincir hemen hemen aynı süre aynı km dayandı. Benim tecrübem böyle.
Fren hidrolik değişimi cihaz olmadan da sizin anlattığınız gibi yapılabilir. Zaten hava yapmasının ABS ile alakası yok, ABS li yada ABS siz hidrolik değişimi aynıdır.