Kasım38 kullanıcısının son içeriği

1. K

Motorum 2-3 aydır yatıyor ve marş basmıyor

Akü şarj tutmuyor ise değişmesi gerekir, özetle problem büyük ihtimal akü
  2. K

Scooterdan Racing Motosiklete Geçmek

Motor tipi farkeder ama eğitim ve pratik işin özüdür. Skutere iyice hakim olup, trafikte motorun yerini öğrenip kademeli performans artırmak abilerimizin bize öğrettikleridir.
  3. K

İstanbul içi eğitmen

İstanbul da YouTube, Instagram kanalıda olan Nuri UYANIKOĞLU var. Uzun süredir takip ediyorum, yaptığı işin hakkını veren birine benziyor, ben eğitim almadım ama İstanbul'da olsam alırdım.
  4. K

Motul yağ üstündeki tarih 2022 iade etmeli miyim?

Yağların genel olarak raf ömrü 4 yıldır. İade edebilirsin.
  5. K

İlk yağmur, ilk kaza

Öncelikle geçmiş olsun, paylaştığınız bilgiler için teşekkürler, nadir de olsa forum görevini değerli arkadaşlar vasıtasıyla yerine getiriyor. 1759143354 Aquaplaning uçaktan traktöre veya bisiklete teker yol ve suyun bir araya geldiği her ortamda oluşabilir.
  6. K

scooter fren boşalması

Freni çok sık kullandığında hidrolik sıvısı ısınır, hatta kaynar ve eski görevini yerine getiremez. Soğuduğunda düzelir. Uzun süre değişmemiş nemlenmiş hidrolikte daha çabuk olur bu olay, fren hidroliğini degismende fayda var.
  7. K

Zincirimi temizliyorum iki güne yine aynı oluyor

Örnek teşkil etmesin ama 300 - 500 km'de bir temizlediğim zincir ile hiç temizlediğim zincir hemen hemen aynı süre aynı km dayandı. Benim tecrübem böyle.
  8. K

Kuzene motor bakıyoruz RKS R250 mi Yamaha R25 mi?

Motor tecrübesi yoksa, bana kalırsa ikisinden de uzak durmalı.
  9. K

Sizce Jupiter takaslı bu motor alınır mı ?

Bu XMAX 400 lerin kronik sorunları var diye hatırlıyorum, araştırmakta fayda var.
  10. K

7 amper yerine 9 amper akü talılır mı

Motoru kısa mesafe kullanıyor iseniz 7 amper yerine 9 takarak akünün şarj olma süresini uzatırsınız. Uzun vadede akü için sağlıklı olmaz.
  11. K

Motora el fatiha

Motul'un çok sahtesi var piyasada bunu da dikkate almak lazım. Adamlar kutuyu orijinal ile aynı yapıyor.
  12. K

Motora el fatiha

Fren hidrolik değişimi cihaz olmadan da sizin anlattığınız gibi yapılabilir. Zaten hava yapmasının ABS ile alakası yok, ABS li yada ABS siz hidrolik değişimi aynıdır.
  13. K

Motorun Bütün Vergilerini Ödemeden Satış Yapılabiliyor mu?

Vergi, sigorta, trafik cezası borcu ödenmeden ve muayene olmadan satış yapamazsınız.
  14. K

Motor sürerken göz yaşarması

Kasksız bindiğim zamanlar aklıma geldi, şimdi silah ile zorlasalar kasksız binmem, 3sn sonra çıkaracağımı bilsem yine takarım.
  15. K

İlk motor öneriniz ne olur ?

Benim anladığım kadarı ile tam bir skuter kullanıcısınız.