karşıyaka57 kullanıcısının son içeriği

1. karşıyaka57

Tüm MT Ailesinin Cuması Mubarek Olsun 🌷

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile MT ailemize ve tüm Müslümanlara hayırlı Cumalar dilerim. İstanbul-12:29 İzmir-12:36 Ankara-12:10 Çorum-12:04 Sivas-11:56 Van-11:27
  2. karşıyaka57

Arkadaşlar bir sorum var...

Selamın Aleyküm beyler.Bir kaza yaptım ve yüzde yüz haklı bulundum.Motosikletimi tamirciye götürdüm, hasarlı yerlerin fotoğrafını ve kaza ile ilgili belgeleri tamirciye verdim.Motosiklet ile evime geldim yani eksper motosikleti görmedi. 15 gün geçti ve tamirci benden dosyayı kapatıp işlemlerin...
  3. karşıyaka57

Cumamız Mubarek Olsun MT Ailesi

22 Ocak Cuma İzmir-12:34............ İstanbul-12:23.......... Ankara-12:07......... Edirne-12:32......... Manisa-12:32......... Denizli-12:26......... Bursa-12:22......... Bartın-12:09......... Konya-12:12...... Çorum-11:59...
  4. karşıyaka57

Bir kaza da biz yaptık. (Video içermez)

Akşam vakti 3 şeritli bir yolun en sağ şeridinin ortasından 30-35 km ile insani bir şekilde tini mini gidiyordum. Bu 3 şeritli yolun orta şeridinde yani benim sol şeridimde 5-6 metre sol önümde ilerleyen (anladığım kadarıyla gözleri pek görmeyen yaşlı bir) amca tarafından ezildim. Amca...
  5. karşıyaka57

R25 hararet, yakıt ve servis sorunu

Acil Yardım arkadaşlar nolduğunu bilen veya tahmini olan varsa yardımcı olabilir mi? 4500 km de servis bakımları tam olan bir R25 aldık.5000 bakımı için Yamaha Denizli servisine gidildi.Burda yağ değiştirilirken çıkan yağın balçık gibi olduğunu gördük.Önce radyatöre baktılar su eksiltmiş ve...
  6. karşıyaka57

Sadaka Vermek

Türkiye Diyanet Vakfı, Suriye’de yaşanan iç çatışmalar nedeniyle zor şartlarda hayatta kalmaya çalışan, soğuk kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Türkmenler için yardım kampanyası başlattı. Arkadaşlar 10 Lira, 20 Lira, 50 Lira, 100 Lira veya bir Dua artık elimizden ne geliyorsa destek...
  7. karşıyaka57

WD 40 ve frenler

Altın Elbiseli Adamın video çektiği WD 40 ile motosikletin sağını solunu temizledim.Sanırım ön fren diskine sıçramış, fren tutuyor ama farkedilir şekilde zayıflamış. Nasıl eskisi gibi olur fren, wd 40 ın etkisi nasıl geçer? Birde wd 40 ı kaç zamanda bir kullanmak gerekiyor.Ayda bir veya 1000...
  8. karşıyaka57

Beyler bir arkadaşınıza kolayca yardım eder misiniz?

Basit bir uygulama gibi birşey var.İşleyiş şekli; sanal imza toplayıp ilgili talebimiz için destek olunmasını sağlamak. Aklıma bizim siteden destek istemek geldi, akıllı telefon ile 2 dakika süren bir işlem.Destek olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. :) 😊...
  9. karşıyaka57

Bu modeli kullanan bilen var mıdır beyler?

Falcon sharp 200 modeli hakkında hiçbir yerde kullanıcı yorumu bulamadım. Kullanan, gören, duyan var mı? Z-one-s ile bu modeli takas etsem mantıklı olur mu? Motorumdan çok memnunum, takas yapsam pişman olur muyum açıkçası bunu merak ediyorum. Yorum, tavsiye, fikir, yardım edin beyler?
  10. karşıyaka57

Honda Cbf 150 Arayan Arkadaşlar

Sahibinden siteside çok fazla takılıyorum ucuz kelepir herhangi birşey bulabilmek için hastalık gibi birşey oldu resmen :D Bir kere daha böyle bir başlık açmıştım bir arkadaşın işine yaramıştı. Bir ilana denk geldim motosikletin sahibini tanımam etmem ama motosiklet bana temiz ve fiyatı da...
  11. karşıyaka57

Pocket Bike Kullanan veya Bilgisi Olan?

-Pocket Bike almak istiyorum çok hoş hobi aracı gibi görünüyorlar.İzmirde kullanan arkadaş veya satan bayi var mıdır? -İnternetten yurtdışından 300 Dolar civarında fiyatlarda var, getirrsem gümrükte sorun çıkar mı? -Trafikte kullanılsa ceza yazılır mı yani yasal mı bu şeyler? Konuya yazan...
  12. karşıyaka57

Motosikletin Yapısı ve Rüzgar

Arkadaşlar rüzgar konusunda birkaç konu okudum mantık yürüttüm ama cevabını bulamadım. Sorum şu: Hangi tip motosikletler sağ veya soldan gelen lateral rüzarlardan daha çok etkilenir yani daha çok savrulur?Otoyolda veya deniz kenarındaki karayolunda şiddetli bir rüzgarda en az...
  13. karşıyaka57

Motosiklet Vergisi Yardım...

2.el bir motosiklet aldım.Aldığım kişi 1 senelik vergi borcunu ödememişti, devir işlemini yapabilmek için vergi borcunu ödemeye gittik.Önce geçmiş vergi borcunu ödedi.Bende daha devir işlemi olmadan 60 lira verdim çocuğa 2015 in 2.vergisinide öde sonra bende uğraşmayayım dedim.Mayıs ayında...
  14. karşıyaka57

Başlangıç motoru Ybr Cbf İZMİR

Sahibindende çok takılıyorum değerlendirilebilecek 2 tane ilan buldum arkadaşlar belki birine faydam olur.Benim motosikletim olduğu için motor almam saçma o yüzden başlangıç motosikleti arayan arkadaşlar bu ilanları değerlendirebilir arayın sorun bence. İzmirden. NOT:İlan ve sahipleriyle hiçbir...
  15. karşıyaka57

Mütahit ve oturma raporu

Birşey danışacağım beyler biz bir daire aldık ve mecbur kaldığımız için oturma raporu çıkmadan daireye yerleştik. Dairenin satış sözleşmesinde 2014.10.30 tarihinde oturma raporu mütahit tarafından alınıp daire teslim edilecektir yazıyor ama hala rapor alınamadı.Oturma raporu alınamadığı için...

Yeni mesajlar