Honda Cbf 150 Arayan Arkadaşlar

Sahibinden siteside çok fazla takılıyorum ucuz kelepir herhangi birşey bulabilmek için hastalık gibi birşey oldu resmen :D Bir kere daha böyle bir başlık açmıştım bir arkadaşın işine yaramıştı.
Bir ilana denk geldim motosikletin sahibini tanımam etmem ama motosiklet bana temiz ve fiyatı da uygun gibi geldi.İzmirden cbf arayan arkadaşlara bu ilanı değerlendirmesini bir göz atmasını öneririm, sorumluluk kabul etmiyorum sadece bir öneri :) . Pazarlık yapmayı unutmayın.Belki motosiklet arayan birine faydamız olur diye paylaşmak istedim.Konuyu açtığım yer uygundur umarım, sohbet havasında bir tavsiye olduğu için bu bölüme açtım konuyu.

temiz 11.600 km'de 2013 model cbf150... ACİL SATILIK !
İlan No: 238503790
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...013-model-cbf150-acil-satilik-238503790/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

..........

Kask mont ve branda vereceğim yazıyor ilanda.Michelin lastik varmiş bence uygun fiyat motosikletim olmasa arar sorardım son fiyat nedir diye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------

..........

Paylaştığım ilan 2 sene daha yeni 9.000 km daha az kask mont ve branda verecekmiş.Michelin lastik varmış koruma demiri var ve pazarlik yapilmamis hali bu birde pazarlik var bence başlangıç motosikleti arayan arkadaşlar direk arasın sorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar