Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
1 ay önce duke390 ile birlikteliğimiz başladı . Bu surece kadar olan kısımda bu kadar donanımlı ve ilgi isteyen bir motorsiklete sahip olmadım. Şimdi Bilgisi olupta yardimci olmak isteyenler varsa bir kaç sorum olucak şimdiden teşekkürler ;
1-Kombine parçalar ile performansda ve...
Selâmunaleyküm , yakın zamanda bi duke390 bakmaya gittim fiyat dahil herseyde anlastik lakin beklenmedik bi durum var çok kararsızım. Aracın sağa yatmasi var gorunen kılcal cizikler haricinde degiseni vs bulunmuyor aracin sahibi on jantta kilcal bi catlak oldugu icin sıfır olarak degistirilmis...
Merhabalar
Yakın tarihte nasipse bir duke 390 sahibi olmayı planlıyorum . Genel anlamda motorsikletten orta derecede anlıyorum lakin burda kullanan arkadaslardan 2. El motorsiklet alirken ve ozellikle duke 390 icin nelere dikkat etmeliyim,konu hakkinda deneyimi olanlardan yardim istiyorum...
Merhabalar , 150 cc İle Yaklaşık olarak 30 bin km 'imi tamamlamış bulunuyorum ve bulunmakla kalmayarak o çelişkili 2. motorsiklet konularından birtanesinide ben açıyorum :)
Uzun zamandır aklımda olan bir konu aslında bir çok markayı gözden gecirdim modeller ve tarzlar hakkında kendi yerimide...
Merhabalar aslında ocak ayında aynı seyaheti yapmanın verdiği tecrübeyle artık bu yolu bu motorsikletle gitmeyiz dememize rağmen hadi yola çıkalım diyerekten yine yeniden başlayan bayram yolculuğumuz , kücük cc ve tavsiyeleriyle iyi seyirler :)
https://www.youtube.com/watch?v=xJciPrVO300...
Merhabalar Ben Yusuf , Herşey Çok Eskiye Dayanır Dİyerekten Konuya Girişiyorum :) Merhabalar öncelikle bundan uzun yıllar öncesinde yani doğumumdan hemen sonrasında başlayan bir macere benimkisi yani öyle lafın gelişi olmayacak kadar erken tanışıklığımız , Henüz 1 yaşlarında bir beşşiğim ve...