Duke 390 Teknik Yardım Ve Performans Arttırma

Merhabalar

1 ay önce duke390 ile birlikteliğimiz başladı . Bu surece kadar olan kısımda bu kadar donanımlı ve ilgi isteyen bir motorsiklete sahip olmadım. Şimdi Bilgisi olupta yardimci olmak isteyenler varsa bir kaç sorum olucak şimdiden teşekkürler ;

1-Kombine parçalar ile performansda ve Uzun sureli motorda Sorunsuzluk adına Hangi parcalar modifiye edilebilir ?
#Iridyum buji Ve Buji Kablosu Aklimda Lakin Model Secme Konusunda kararsız kaldim Nitekim cift tırnaklı bujiler oneriliyor ama motorsikletim icin iridyum ve cift tırnak bulamadim // Ngk BR9EIX onerildi .

2~Rizoma Elcik / Gaz Tepkisini Arttirmak için

3~ Egzoz Olarak Malesef çok bütçe ayıramıyorum açıkcası Tr de Belirgin Kullanılan Aslan Egzosu Servis Onermedi, Performans icin mutlaka yazılımlı ve hava karışımı ayarlanmış sekilde map ile atılıyormus ( net bilgim yok ) bilinen bu motorsiklet icin uretimlerde malesef 2.500 Tl uzeri .

4~Yağ Seçimi / Servis Castrolu Onersede Artik Kendi camiasi icindede markalasmis guven kazanmis durumda olan markalar var secim konusunda kararsiz kaldim 3 marka onerildi /
#Selena
#liqiu mouil
#motul

5~ Radyator sivisi ne olmalı ? Bakımi nasil yapılmalı .

Bunların haricinde onerileriniz soylediklerime eklemelerinizi ve tecrube ettiginiz deneyimlerinizi mutlaka merakla bekliyorum , Şimdiden herkese teşekkürler :)

elcik değiştirerek performans arttırmak...

Bir yaşıma daha girdim. Buji kablosuyla da performans artmaz. Bujiyle artacak performansında sen farkına varamazsın. Yağlada motorun rahat çalışması ve sakin olması sağlanabilir.

Eklemeyi unutmadan ayna değiştirerekte performans artmaz. Kafana bunları kim koymuşsa oraları okumayı takip etmeyi bırak.

Yazdıklarından sadece senin takmayı düşünmediğin eksoz performans artırabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar