Merhabalar Herkese Tanışalım Kısmi Hayat Hikayemle

Merhabalar Ben Yusuf , Herşey Çok Eskiye Dayanır Dİyerekten Konuya Girişiyorum :) Merhabalar öncelikle bundan uzun yıllar öncesinde yani doğumumdan hemen sonrasında başlayan bir macere benimkisi yani öyle lafın gelişi olmayacak kadar erken tanışıklığımız , Henüz 1 yaşlarında bir beşşiğim ve başımda dönen müzik kutularım olmadan ilk tanıştığım Beşşiğim ve müzik kutum bir Mz151 Deposuydu :)

mELzEV.jpg
[/url][/IMG]

Gezmeyi toz yutmayı ve rüzgarın yaşattığı tüm hissiyatları küçüklükten itibaren almaya başlamıştım zaman zaman büyüdükçe kulağıma akşam sofrasında gelen bi tin tin sesiyle pencereye koşar babamın gelişini seyrederdim belkide hayata başlangıçımda en aşina olduğum en ezberimde kalan müzik'dir benim ilk şarkımdır 2 zamanlı Bir Mz Sesi ,zaman zaman en büyük tatravallimdi kasislerde esniyen amartisör keçeleri en büyük hayali oyuncağımdı ve beni dünyayı tanımam için teşvik eden en büyük 2. arkadaşımdı , tabi ki herşeyden önce tüm bunları yaşamamın tek sebebi babamın yerini hayat boyu hiçbirşey alamazdı elbette , İşte Motorsiklet sevdam böyle başlıyordu henüz bacaklarım yere değmezken hep hayalini kurduğum uzun yolculuklarım oldu bir gün o gazı kendi açtığım günlerin hayalini kurdugum zamanlar ... Ve şimdilerde O çocuk Büyüdü çok büyük işler başaramasada Hayallerini Yaşıyor ve bunu insanlarla paylaşıyor :) Vakitsizlik ve kaynak yetersizliğinden dolayı yazıyı kısa tutuyorum bayramda nasipse yeniden bir uzun yolculuk atlattıkdan sonra kısa kısa devam edicem :) İstanbul-Ankara - Çankırı bu gezimide sizinle paylaşmak dileğiyle herkesin tekeri düz bassın :) Moto&Vlog Kanalımız ;https://www.youtube.com/channel/UCDP9PwCed9nEDIYPFFAv1sA

Y4bl6Z.jpg
[/url][/IMG]

Yanımdaki Babam :)

Zonguldak Ereğli 'den Bi Anımız .

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende beğendim... :)

Hoş geldin. :rendeer:

Super Moderator
Ooooo! O Mz'in 251 ve 301 lerini sürerdik, when i was younger 'iken.. ;) efsane aletlerdir tın tıtıntıntıtnıtntıtn.. :) tabi biz yaşlandık artık ;) Hoşgeldiniz.

Çok şanslısınız,benim doğru dürüst küçüklük fotografım bile yok.özenle saklayın hatta yerinizde olsam çerçeve yaptırmayı düşünürdüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar